Decizii

Si sunt momente cand tristetea te sufoca. Cand dezamagirea iti face noptile albe si ochii umezi.
Sunt momente cand nu stii ce e de facut, cand habar n-ai ce decizie sa iei si ce e bine pentru tine sau nu. Ce iti aduce fericire si ce te nelinisteste.
Si cat de greu e sa trebuiasca sa iti ascunzi tristetea. Cat de greu e iti ascunzi lacrimile de ochii curiosilor in fata carora trebuie sa te explici. Cat de greu e sa depasesti momentul de negura…
Mi-e sufletul nelinistit si confuz. Mi-e inima imbracata in tristete si nu am nici un tratament eficient pentru asta.
Mi-e… frig. Mi-e… frica. Mi-e… nu stiu cum.
Cum se ia o decizie importanta? In functie de ce? Cu ce – cu inima sau cu capul?
Am un nod in gat care nu ma lasa sa respir.
Mi-e greu si… doare!

Iustina T. ©

5 răspunsuri la „Decizii”

  1. Iustina, esti minunata, iar posatarile tale nu fac decat sa-mi ajunga la suflet!!!! Azi ma regasesc in fiecare cuvant din postare de mai sus!!!! Iti multumesc pentru tot si te pup cu drag!:)

  2. Esti un om frumos şi puternic… aşa se întâmplă celui care se află în căutare. Primul pas şi cel mai greu l-ai făcut: ai descoperit ce te macină şi ai avut tăria de caracter să împărtăşeşti şi altora.
    Sunt momente în viaţă când trebuie să ne abandonăm cu totul în mâinile lui Dumnezeu… şi momentele astea de obscuritate sunt benefice în drumul nostru de a ne descoperi vocaţia sau de a face o alegere importanta pt viitor… curaj, mergi cu încredere înainte, nu te descuraja. Ai curajul şi riscă… mergi unde te îndeamnă locul cel mai profund din tine, acolo vorbeşte Dumnezeu…. şi numai aşa poţi fi fericită! Curaj!

  3. Va multumesc din suflet tuturor!
    @ovidiu: Ai dreptate in tot ce spui… nu pot spune ca sunt o persoana religioasa, ca merg des la biserica sau ca ma rog zilnic, dar de fiecare data cand am stat de vorba cu Dumnezeu calea mi s-a luminat si am ales bine. Cred ca aceste alegeri pe care le facem in viata ne definesc ca oameni, iar cele pe care le facem cu Dumnezeu in gand sau suflet sunt cele mai bune!
    Mii de imbratisari pentru voi si numai bine! :*

  4. Genul asta de decizi sunt cele mai grele de luat deorece sunt decizi care-ti aduc o noua schimbare in viata ta si noua oamenilor nu ne prea plac schimbarile. Te inteleg perfect prin ce treci si eu am luat aseara o decizie foarte grea si desi ma doare sufletul stiu ca am luat cea mai buna decizie… la inceput luam decizi cu inima si la sfarsit cu capul pt ca asa e conceputa viata asta cu urcusuri si coborasuri dar daca nu ar fi asa ne-am plictisi sau nu am mai aprecia asa de mult momentele frumoase care tot vor mai aparea atunci cand vom lua din nou decizii cu inima. Te pup Iustina si capul sus viata e f frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *