3 rânduri

8a1ec6f18cf5bdd156348c4237c4f921

Dacă încerci cumva să mă înțelegi sau să-mi înțelegi reacțiile ori sentimentele, e clar că ai pornit pe un drum greșit. Eu sunt pe drumul ăsta de 25 de ani și habar n-am ce-i cu mine uneori. Încă mai ai timp să o iei la fugă, tu poți. Aș fugi și eu, dar… hm, sunt cam blocată aici, pe drumul ăsta, înțelegi?

Iustina Ţalea

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa te abonezi la newsletter si sa intri in comunitatea Momente in viata.

9 Comments

 1. Toti suntem pe drumuri diferite insa de fff mult timp. Nu de ieri sau de azi , nu de 25 sau 50 de ani. Ci de mult mai mult…Spiritul unui om iti poate spune o „poveste” veche de mii sau chiar de milioane de ani…Eu am aflat anumite lucruri despre mine in urma unor experiente dar si datorita unor oameni deosebiti pe care i cunosc. Suntem spirite vechi sau altele mai tinere..Spirit/Suflet nu este acelasi lucru. Sunt diferente semnificative ce nu se pot explica in doua trei rinduri. Adevarul despre OM de abia iese la iveala… Ceea ce pare o evolutie este in fapt si o involutie . Paradoxal dovezile nu stau numai in studii , in volume sau poezii ci tocmai in..laboratoare , in genetica. Nu degeaba se spune ca atunci cind omenirea va ajunge la o cunoastere aproape de Dumnezeu va regresa…

 2. Am inteles sa traiti! … :)

  • deci fugi sau ramai? :)))

 3. O sa incerc sa stau bine pe picioare la blocajul asta al tau.

 4. http://www.ingerii-cerului.ro/romana/svetelna_knihovna/htm/ro/ro_kniha_poslove_usvitu.htm

  am atachat o carte ce nu se mai gaseste deloc in librarii BarbaraMarciniak-Mesaje din ConstelatiaPleiadelor.Sunt capitole f tari ce pot dezlega multe mistere si aduc multe invataturi noi…indiferent de credintele fiecaruia.Din pacate aceasta autoare nu are traduse la noi si alte volume .Ptr mine informatiile sunt confirmate de alte surse.

 5. DjMihai. Pentru o lectura mai usoara in randul celor interesati sa citeasca pe bolgul asta, recomand sa ne tinem de tema subiectului postat de Iustina.
  Poate exista o sectiune unde poti posta materiale de lectura recomandate de tine.
  Sper ca ma intelegi :)

  • Flaviu…Iustina stie de ce i-am trimis anume link uri. Si..o sa rizi , cartea atach chiar atinge subiecte in spiritul postarilor…relatii inter-umane , dragoste dar vazute dintr o perspectiva mai profunda. Fara gluma , iti recomand si tie cartea…cine te opreste sa vezi mai departe de ce ti a u dat la „scoala”?!,,,mai in gluma , mai in serios eu am mai urmat o faculttate in ultimii ani..de parapsihologie la distanta. La distanta de monitor si nu numai…Cit crezi ca din ceea ce ai invatat oficial al scoala , la liceu isi mai are suustinere ?! Istoeia e rescrisa si , nu o sa ti vina sa crezi si..omul !!!Da si „omul viitorului” va fii altul.

   • Domnilor, poate ca ar fi bine sa va mai retrageti nitel din prim plan; unii vor sa citeasca (doar) ce scrie Iustina, asa cum simte si se pricepe ea.

    • Axcris. Vezi tu pe careva sa te opreasca sa citesti doar postarile Iustinei?

Lasă un răspuns

Citește articolul precedent:
Filă de jurnal

Oamenii își dau cu părerea. Despre cum arăți, despre cum te îmbraci, despre cum și ce mănânci, despre cum gândești,...

Închide