4

DSC_7956_1

4 ani plini de momente, de stări, de trăiri.
4 ani plini de zâmbete fericite, de lacrimi de tristețe, de melancolii și de nostalgii, de copilării.
4 ani plini de prieteni, de străini, de apropieri și de despărțiri.
4 ani de oameni frumoși. 

Vă mulțumesc sincer pentru toată aprecierea, prietenia și înțelegerea arătată pe parcursul celor 4 ani. Cu toate că de ceva timp nu am mai fost atât de prezentă aici, acest blog/pagină este o parte din sufletul meu pe care o voi prețui întotdeauna și la care nu voi renunța niciodată. Aici am întâlnit foarte multe genuri de oameni. Unii mi-au bucurat sufletul și m-au făcut să mă simt specială, alții m-au înțeles greșit și m-au îndepărtat fără să-mi acorde vreo șansă. Acum, privind în urmă pot spune că sunt recunoscătoare pentru fiecare în parte. În viața de zi cu zi, deși interacționez cu atâția oameni nu reușesc să ajung la sufletele lor decât rareori. Aici, în acest loc, se comunică prin intermediul sufletelor, astfel că am avut ocazia de a fi prezentă într-un mod inedit în viața multor oameni, iar voi, la rândul vostru, mi-ați oferit lecții de viață importante, pe care poate le-aș fi învățat mult mai târziu.

Sunteți minunați. Vă iubesc și vă mulțumesc enorm!

Iustina Ţalea Dinulescu

2 răspunsuri la „4”

  1. Iustina!!, La multi ani!!! Vreau sa-ti zic ca atunci cind nu prea apareai cu noi ginduri, trairi, emotii eu tinjeam. Deschideam in fiecare zi pagina in speranta sa te regasesc cu ceva nou. Te rog, nu ma parasi pentru mult timp!!! Esti super, super.

  2. Esti la fel de frumoasa precum scrii,am citit cateva randuri din ceea ce ne-ai permis sa aflam despre tine si pot spune ca imi place ,te voi urmari mai atent ,multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.