Lacrimi

Se spune ca pentru fiecare minut in care esti trist pierzi 60 de secunde de fericire. Si totusi, cate secunde am pierdut… Teoretic, toti stim asta. Insa atunci cand tristetea te copleseste uiti complet de secundele pe care le pierzi lacrimand in loc sa zambesti…
In viata fiecarui om sunt lucruri care il doboara oricat de puternic ar fi. Sunt momente cand fiecare zambet e inlocuit de o lacrima. Dar cu timpul invatam sa ne ridicam, sa ne stergem obrajii de lacrimi si fruntea de sudoare si sa pasim poate cu putina nesiguranta, poate cu putina neincredere tot inainte.
Sa spui ca esti un om puternic e ceva maret, insa nimeni nu stie pretul pe care l-ai platit pentru a putea spune asta.
Daca esti un om puternic inseamna ca viata nu a fost tocmai blanda cu tine, inseamna ca nu ai avut mai multe zambete decat lacrimi. Inseamna ca a fost invers. Inseamna ca vointa de a merge mai departe a fost mai mare decat cea de a renunta.
Fara sa vrem pierdem o multime de timp fiind tristi, stand suparati… si totusi, numai asa putem deveni mai puternici! Am pierdut mult timp fiind trista dar nu regret… daca acum pot spune ca sunt puternica, o pot face datorita acelui timp pierdut lacrimand!

Iustina T. ©

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *