Azi m-ai iubit…

72a5012e29e9607277e4ec10861ba1f6

Te-alung. Simt nevoia să stau singură și să plâng. Pentru câteva momente vreau să mă închid în mine cu lacătul și s-arunc cheia. Sunt copleșită de lume, de mine, de tot. Și nu vreau să-ți vorbesc, vreau decât să tac și să plâng. Dar tu ești încăpățânat și nu mă lași. Mă iei cu forța în brațe și nu vrei să-mi dai drumul. Mă simt sufocată și parcă îmi vine să plâng mai tare. Țip la tine și te-alung din nou. Și reușesc să te îndepărtez. Și mă simt tot mai pustie și plânsul mi-e parcă și mai amar. Și plâng cu suspine și cu foc care mă mistuie îngropându-mi fața în covorul moale. Și nu mă lași. Pur și simplu nu mă lași să plâng singură deși ți-am zis de un milion de ori că nu vreau să mă vezi plângând. Arăt ca naiba. Știi că arăt ca naiba și nu vreau să mă vezi așa. Dar tu te lungești lângă mine pe covor și mă strângi tare în brațe. Corpul meu cedează, înfrânt. Brațele tale sunt mai puternice decât încăpățânarea mea. Îmi săruți lacrimile și ele dispar. 
Îmi spui că sunt frumoasă. Dar nu, nu sunt frumoasă cu rimelul întins pe obraji și cu nasul roșu și umflat. Dar pe cuvânt că te cred. Și deja cred că am uitat de ce îmi doream așa tare să plâng.

Îți mulțumesc. Astăzi mi-ai arătat încă o dată cât de mult mă iubești. Și eu te iubesc. Chiar și-atunci când te-alung. Mai ales atunci.

© Iustina Ţalea

 

2 răspunsuri la „Azi m-ai iubit…”

  1. Intotdeauna exista un moment in care drumul se desparte..Fiecare o ia pe o alta direcie crezand ca, la final drumurile se vor reuni, dar de pe drumul tau vezi acea persoana tot mai indepartata.Nu e nimic,suntem facuti unul pentru altul.La capatul drumului va fi aici.dar la sfarsit doar un lucru se va intampla..:va veni nefericirea.Si dintr-o data iti dai seama ca totul s-a terminat,Nu mai e cale de intoarcere, o simti si chiar atunci incerci sa iti aduci aminte in ce moment a inceput totul si descoperi ca totul a inceput mai devreme decat credeai..Mult mai devreme.Si e aici chiar in acel moment cand iti dai seama ca lucrurile se intampla doar o data.,si oricate eforturi ai face niciodata nu vei simti ceea ce ai simtit,… niciodata nu vei mai avea senzatia ca .., te simti la 3 metrii deasupra cerului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *