Bratele oamenilor…

Bratele oamenilor pot oferi imbratisari atat de calde… insa, tot ele te pot arunca atat de tare la pamant incat sa n-ai habar ce s-a-ntamplat cu tine.
De-a lungul timpului am intalnit o multime de oameni. Oameni care au intrat in viata mea si pe care mi-i voi aminti mereu cu drag sau cu dor. Oameni care desi nu ma cunosteau au stiut ce sa-mi spuna si cand sa-mi spuna. Oameni care au stiut sa imi fie prieteni si oameni care mi-au aratat ca prietenia e si ea relativa si ca la fel ca iubirea, presupune intotdeauna 2 parti implicate cu sufletul. Oameni care straini fiind, mi-au dat complet viata peste cap.
Oameni care si-au batut joc si oameni care au apreciat. Oameni care m-au iubit si oameni pe care i-am iubit. Oameni care mi-au adus zambete si oameni care au stiut sa daruiasca numai lacrimi. Oameni care mi-au simtit lipsa abia dupa ce m-au pierdut si oameni carora le-am simtit lipsa pentru ca n-am stiut sa-i pastrez.

Consider ca toti acesti oameni cu care m-am intersectat pe drum mi-au oferit lectii importante. Mi-au aratat o cale, un sens, o valoare. M-au invatat ca oamenii sunt capabili sa spuna lucruri frumoase, sa faca fapte frumoase, sa ajute, sa daruiasca neconditionat, sa iubeasca, sa ierte… iar atunci cand nu o fac, e pentru ca nu vor, nu pentru ca nu pot.

Iustina T. ©

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *