Cele 12 coloane ale succesului

Familia si dragostea trebuie intretinute la fel ca o gradina… Trebuie sa ne punem mereu la treaba timpul, eforturile si imaginatia pentru ca relatiile noastre sa creasca si sa infloreasca.

Viata este grea. Succesul este greu. Daca vrei sa urmezi calea cea usoara in viata, o poti urma, dar nu te vei bucura de lucrurile realmente valoroase. Adevaratele valori sunt greu de atins. De aceea, prea putini se incumta sa porneasca in cautarea lor.

Oamenii sunt dificili. Tu esti dificil, asa cum sunt si eu. Este un fapt incontestabil. Oamenii nu sunt perfecti. Din aceasta cauza este greu sa te intelegi cu ei. Dar avem nevoie de oameni, mai ales daca dorim sa obtinem succesul in viata. Nu poti sa reusesti de unul singur.

Trebuie sa intelegem ca, pentru a atrage oameni placuti, trebuie sa fii la randul tau un om placut. Pentru a atrage oameni puternici, trebuie sa fii un om puternic. Pentru a atrage oameni loiali, trebuie sa fii un om loial. In loc sa incerci sa-i schimbi pe cei din jur, incearca sa te schimbi pe tine insuti. Daca poti sa devii o persoana diferita, poti sa atragi oameni diferiti.

Viata este o calatorie lunga si intalnim oameni pretutindeni. Unii dintre ei ne insotesc pe parcursul calatoriei, altii doar partial. Unii ni se vor alatura pentru o perioada mai lunga de timp. Altii se vor ivi deodata in cale si vor disparea la fel de repede cum au aparut. De aceea, avem libertatea si responsabilitatea de a ne alege partenerii de calatorie, iar acest fapt va avea un impact covarsitor asupra felului in care se va desfasura calatoria.

99% din viata inseamna atitudine!! 

* citate din cartea Cele 12 coloane ale succesului, de Jim Rohn

Cartea poate fi gasita aici.

Un răspuns la „Cele 12 coloane ale succesului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *