If I stay

1426268_830674903642949_3100282787211565318_n

 

Aveam trecut pe watchlist de ceva vreme filmul If I stay. M-a atras în primul rând titlul, apoi am văzut trailerul, apoi l-am așteptat. Iar acum… acum m-a tulburat.

Este un film care trebuie văzut, pentru că reușește să te zdruncinesufletește. Poate fi povestea oricui, căci e nevoie de o singură secundă ca viața ta așa cum o știi sau cum cum ți-o imaginezi să se răstoarne, iar tu să te pierzi. Absolut totul se poate pierde într-o clipă…planurile de viitor, iubirea, viața.
Unele scene m-au emoționat până la lacrimi. De fapt, o mare parte din film am stat cu un gol în stomac și cu lacrimile adunate în colțul ochilor. E genul ăla de film la care nu servești popcorn, ci șervețele.

Recomand cu căldură drama If I stay pentru mesajul puternic pe care îl transmite, pentru încărcătura emoțională cu care rămâi și pentru o coloană sonoră de excepție.

„Sacrificiu. Asta facem pentru oamenii pe care îi iubim.”

Trailer

Un răspuns la „If I stay”

  1. Frumos și filmul, dar și cartea mai cu seamă, acolo unde sunt prezentate anumite secvențe pe care nu le întâlnim în film. Aștept o posibilă continuare a filmului și, să termin de citit partea a doua a cărții, „Where she went”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *