Îmbrățișări

Am o manie. Îmi place să îmbrățișez oamenii, nu doar pe cei apropiați ci și pe aceia care îmi dau o stare de bine atunci când îi întâlnesc.
Îmbrățișarea mi se pare cel plăcut mod prin care îi arăți cuiva că ocupă un loc în inima ta, chiar și unul mic.
Îmi place să îmbrățișez des, din tot sufletul. Am senzația că pentru câteva secunde inima mea bate în pieptul celuilalt și invers. Mi se pare o apropiere incredibilă.
Îmbrățișez întotdeauna sincer, transmițând căldură și toate gândurile bune prin acea îmbrățișare celui pe care îl îmbrățișez.
Dacă oamenii s-ar îmbrățișa mai des, cred că nu ar mai fi atât de răi. Ar lăsa deoparte toate sentimentele meschine și s-ar topi în acea îmbrățișare dădătoare de viață.

Fiecare îmbrățișare are câte un mesaj: de prietenie, de iubire, părintesc, de acceptare. Îmbrățișările înseamnă afecțiune în oricare dintre forme s-ar îmbrăca.

Iubesc să îmbrățișez și ador să fiu îmbrățișată.
Iubesc simplitatea și puterea unei îmbrățișări.

© Iustina Ţalea

4 răspunsuri la „Îmbrățișări”

  1. True!Si mie imi place sa imbratisez, asa arati celuilalt afectiunea care o ai!>:D<Cred ca imbratiseaza catalogheaza persoanele, iti spune cat este de calda, afectuoasa s.a.m.d.

  2. Ceau Iustina,

    Toate bune si frumoase. Dar daca esti casatorita / casatorit si imbratisezi cald pe toata lumea… si vei imbratisa asa de cald un alt barbat / o alta femeie ? … ce parere va avea sotul / sotia ? E o situatie ipotetica care s-ar putea intampla. Mie de exemplu nu mi-ar face o placere asa de mare sa stiu ca sotia mea ar fi la fel de afectuoasa cu toti oamenii. Si nu sunt un tip gelos din fire, sincer!

  3. Doi oameni, doi tovarasi de drum, nu doar primesc, ci dau de acum. Masura pentru asta nu exista. Natura intreaga s-a oprit si canta pentru fericirea voastra.In cea mai frumoasa zi din viata voastra suntem alaturi de voi cu inima si cu gandul si va uram numai fericire si bucurii. Sa va iubiti mereu ca in aceasta zi minunata si sa aveti o viata plina de fericire si impliniri impreuna. Casa de piatra!
    …si noi,draga Iustina,Va imbratisam cu drag!!!***Fulg de nea***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *