La o cafea…

Oare de ce se întâlnesc oamenii la o cafea ca să mai vorbească dacă ei nu vorbesc deloc, fiind preocupați doar de telefon, pe care nu îl lasă din mână?
Astăzi am ieșit cu prietenele mele la o cafea, iar lângă masa noastră s-au așezat două fete. Habar n-am de ce s-or fi întâlnit dat fiind faptul că nu au vorbit absolut deloc, fiecare butonând la propriul telefon.
De ce se mai întâlnesc oamenii „la o cafea”? Chiar nu ne mai putem lipsi o oră din viața noastră de telefon atunci când ne întâlnim cu prietenii?
Să nu mă înțelegeți greșit… nu judec ce am văzut, dar mi-a ridicat câteva semne de întrebare. Și totodată m-a întristat.
Oamenii nu mai comunică, nu mai interacționează , nu se mai ascultă…

Un răspuns la „La o cafea…”

  1. Demult nu mai ascultam. Unii ar vrea sa auda, dar se tipa nu se vorbeste. Se urla, adesea idiotenii cu pretentii de „adevaruri universal recunoscute”. Si daca ai alta parere devii …invizibil. Suntem grabiti si nu avem timp sa mai ascultam muzica…pentru ca da! muzica este tot ce ne-ncojoara, muzica este tot ce simtim, simfonia vietii. Si daca ar intelege toti ca nu trebuie sa fii un Mozart ca sa iti compui propria simfonie si sa fie unica. Atatia „surzi si orbi” se lovesc unii de altii cautand aiurea, ce? habar n-au…, incat cei cu adevarat orbi si surzi devin cei care deschid drumuri pentru ca in launtru stau simturile, de-acolo pornesc si acolo se aduna tot ce poate un om …daca vrea, dar…vrea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *