My week with Marilyn – O săptămână cu Marilyn

Așteptam de foarte mult timp un film legat de viața controversatei Marilyn Monroe. Se pare că dorința mi-a fost împlinită.
My week with Marilyn povestește o întâmplare adevărată din viața celebrei actrițe și cântărețe, o întâmplare care scoate la iveală atât sensibilitatea ei ieșită din comun cât și instabilitatea emoțională și temerile ei.
Actrița care interpretează rolul lui Marilyn nu doar că seamănă foarte bine cu ea, dar a jucat rolul acesteia pur și simplu senzațional. 
Mi-a plăcut foarte mult o scenă, când admirând o casă de păpuși spune: „Tuturor fetițelor ar trebui să li se spună ce drăguțe sunt. Ar trebui să crească știind cât de mult le iubește mama lor.” – m-a emoționat foarte tare scena și expresia feței ei.

Criticată și judecată chiar și acum, ea continuă să fie o legendă și cu siguranță va rămâne în istorie drept cea mai cunoscută femeie din lume.
A fost o femeie frumoasă, extrem de sensibilă care își dorea doar „să fie iubită ca o fată normală”. Probabil de asta sentimentul de singurătate a copleșit-o…

Recomand acest film tuturor celor care sunt fascinați de povestea ei și nu numai. Cred că și cei mai sceptici vor descoperi ceva nou…

→ http://www.youtube.com/watch?v=U_tbnTM7zVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *