„Pe altarul dragostei îmi jertfesc egoismul, dar nu şi demnitatea.” – Victor Rechiţian

large

Pleacă din locul în care iubirea se înghesuie doar în sufletul tău. Iubirea ta nu va ajunge niciodată pentru amândoi oricât de mare ar fi ea.
Pleacă din viața celui care îți oferă doar locul doi. De ce te-ai mulțumi cu premiul de consolare când poți ocupa cel mai important loc în viața altcuiva?!
Fugi departe de omul care simte nevoia să te verifice ca să te creadă pe cuvânt. Mai devreme sau mai târziu vei simți că tot aerul din jurul tău s-a împuținat. Te vei simți îngrădit și vei dori cu disperare o gură mare de aer proaspăt. Nu accepta să fii tratat ca un gunoi. Știi vorba aia veche care spune că „unde dragoste nu e, nimic nu e”? Eu aș schimba-o. Aș spune că acolo unde nu e respect, orice alt sentiment pălește! Nu vrei să fii confundat cu preșul de la intrare, nu-i așa? Nu permite nimănui să te lovească. Astfel de greșeli nu merită a două șansă. Niciodată! Nu cerși iubirea nimănui. Meriți să fii iubit așa cum iubești, așa că nu are sens să bați într-una la aceeași ușă închisă.

… și nu uita: pleacă cu capul sus de oriunde, convins fiind că ai făcut tot ce s-a putut, că ai dat tot ce ai. A iubi nu înseamnă a-ți pierde demnitatea, deci nu-ți pierde demnitatea atunci când când iubești! Niciodată. M-auzi?

© Iustina Ţalea

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa te abonezi la newsletter si sa intri in comunitatea Momente in viata.

13 Comments

 1. Imi pare rau ca nu exista butonul de LIKE!

  • Este, dar din pacate nu este functional si inca nu stiu cauza :(

   • Hmmm, pacat! Oricum ai un mare like in sufletul meu1 :) Mi-a placut mult aceasta postare.

    • butonul ,e functional…e in suflet

     • Superb….felcitari pentru aceste cuvinte …:(

 2. frumos spus…cuvinte pline de adevar, intelepte…felicitari!

  • …te-aud… :)

 3. Asa este „Niciodata ,cersi iubirea nimanu .Meriti sa fii iubiti asa cum iubesti ” Este adeverat .
  (scuza mea n-am scris på rumaneste de multi ani ,eram student la Rumania.Im place mult de rumänska kultur,ma bucur cind citesc asa frumos care tu scrii)
  Kalin

 4. Foarte corect, foarte frumos, foarte tare!

  • Multumesc si eu pentru surpriza! <3 E un montaj superb realizat!

 5. Iustina…imi place atat de mult ceea ce scri tu dar mai ales imi place ca de cele mai multe ori ma regasesc in toate aceste randuri.

 6. Frumos si adevarat

Trackbacks/Pingbacks

 1. “Pe altarul dragostei îmi jertfesc egoismul, dar nu şi demnitatea” | CrySenyum - [...] Sursa: moementeinviata.ro [...]

Lasă un răspuns