Pentru cムte iubesc…

Aș vrea să-ți spun că mai am destule cuvinte pentru a exprima cât de mult te iubesc, însă adevărul este că nu mai găsesc nici unul.
Aș vrea să-ți spun că n-am fost niciodată egoistă când a venit vorba de „noi”, însă adevărul este că aș minți.
Aș vrea să-ți spun că faptele mele au fost mereu oglinda a ceea ce am spus sau invers, însă adevărul este că m-am lăsat deseori purtată de furia unui moment.
Aș vrea să-ți spun că trecutul nu m-a bântuit niciodată, însă adevărul este că mi-a fost de mult prea multe ori teamă, iar senzația de deja-vu am simțit că mă sufocă.
Aș vrea să-ți spun că îmi pare rău pentru toate acele momente în care am preferat singurătatea în locul momentelor petrecute în doi, însă adevărul este că nu mă simt vinovată pentru asta. Spațiul meu va rămâne în mare parte doar al meu.

Da, am vrut să îți spun toate astea. Și mai vreau să îți spun că „noi” vom forma întotdeauna un întreg. Vom plânge mereu unul în brațele celuilalt atunci când vom vrea să o facem, vom depăși orice obstacol mai mic sau mai mare care ne va apărea în cale, vom râde, ne vom iubi și ne vom respecta mereu. Pentru că tu ești eu și eu sunt tu și cred cu tărie că timpul ne va fi martor. 

Pentru cムte iubesc și îți mulțumesc pentru cei doi ani de fericire!

Play: http://www.youtube.com/watch?v=ESOVrc4K3CQ 

© Iustina Ţalea

Un răspuns la „Pentru cムte iubesc…”

  1. Atata timp cat iubesti ,nu pui conditii si nu judeci ; in acel timp „adopti persoana asa cum este si tu ochelari de cal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *