Pregatiti sa pierdem? – Niciodata!

gbfn

Ideea de a pierde pe cineva drag e inspaimantatoare din orice unghi ai privi-o. Stii ca pierderile oamenilor dragi sunt inevitabile la un moment dat, dar pare imposibil sa accepti acest lucru. Fie ca pierzi pe neasteptate sau constient, pierderea e pierdere si nimic nu te poate consola.Ce poti face mai intai? Sa-i spui acelui om drag cat de mult il iubesti? Sa incerci sa te impaci cu tine si cu ideea de ramas bun?

E greu de spus cand si daca devii vreodata suficient de puternic sa treci peste durerea unei pierderi. Dar in acele momente esti singur. Chiar si cu o mie de oameni in jur, esti singur. De fapt, ai cea mai proasta companie din cate exista… durerea.

Ce e de facut? Habar n-am… Probabil ca oamenii gasesc solutii doar atunci cand sunt pusi fata in fata cu faptul implinit. Si oricat de constienti ar fi ca ceva rau urmeaza sa se intample, niciodata nu vor fi impacati cu ideea. Niciodata! Pentru ca niciodata nu exista „momentul potrivit” pentru a pierde pe cineva…

Iustina T. ©

4 răspunsuri la „Pregatiti sa pierdem? – Niciodata!”

  1. Si niciodata nu ne vom impaca cu ideea ca niciodata nu ii vom mai putea vedea,imbratisa,iubi,sa le mai putem spune macar o data cat de mult ii iubim si cat de mult le simyim lipsa…

  2. sa nu spui niciodata ”niciodata”, dar in cazul asta are sens…niciodata nu vom fi pregatiti sa pierdem pe cineva drag. am pierdut cea mai draga fiinta din viata mea si doar gandul ca nu imi va mai raspunde la telefon NICIODAT ma sufoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *