Prețul libertății, de Olivia Goldsmith

10670229_837455792964860_5336466273321179861_n

„Jennifer este o tânără deșteaptă, sexy și inteligentă… dar mult prea naivă pentru o lume a bărbaților cum este cea de pe Wall Street. Ajunsă în închisoare, complet nevinovată, abandonată de cei în care avea deplină încredere și trădată de un logodnic pentru care numai banii și faima contează, Jennifer descoperă că răzbunarea poate fi foarte plăcută când ai alături niște deținute trecute prin viață, pline de imaginație, care îi demonstrează că prietenia adevărată poate fi găsită în cele mai neașteptate locuri.”

„Prețul libertății” este o carte care te introduce într-un univers necunoscut – interiorul unui centru de corecție pentru femei. Aici lucrurile care crezi că ți se cuvin îți sunt luate într-o clipă și fără să vrei începi să vezi și să apreciezi cel mai mărunt lucru, pe care înainte nici nu îl observai.
Lecturarea acestei cărți a fost o călătorie plăcută și emoționantă. Luptele interioare ale femeilor private de libertate, fie ele vinovate sau nevinovate, frământările lor și puterea cu care acceptă consecințele faptelor care le-au trimis în spatele acelor „pereți foarte groși” te emoționează și într-un fel te inspiră.
Acolo lucrurile banale sunt adevărate minuni, iar prietenia adevărată poate fi într-adevăr găsită în cele mai neașteptate locuri și în cele mai neobișnuite persoane.

Mi-a plăcut foarte mult și v-o recomand și vouă cu drag.
O găsiți aici, la reducere – http://ttap.co/1uQQSg7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *