Suntem împreună de 3 ani

DSC_0019

10 septembrie 2010 – 10 septembrie 2013

3 ani.
3 ani plini de viaţă.
3 ani de continuă dezvoltare.

Trebuie să recunosc că nu a fost întotdeauna uşor. Am trecut prin multe peripeţii cu această pagină, am consumat mulţi nervi şi destule lacrimi atunci când m-am simţit judecată pe nedrept, dar, pe de altă parte m-am îmbogăţit cu multe zâmbete şi am rămas cu multe momente memorabile!
Aţi râs, aţi plâns, aţi fost revoltaţi sau poate mâhniţi, v-aţi regăsit printre gândurile mele sau le-aţi dezaprobat,unii dintre voi m-au admirat, iar alţii m-au criticat mai aspru decât era cazul, mi-aţi spus vorbe calde, dar m-aţi şi rănit. Da, au fost ani plini de sentimente de tot felul, dar în acest moment nu-mi pare rău pentru nimic.
Prin intermediul paginii şi al blogului am întâlnit foarte, foarte mulţi oameni. Oameni care au încercat să mă determine să renunţ şi oameni care m-au încurajat să merg mai departe şi care m-au convins că pot mai mult. Le mulţumesc tuturor. Vă mulţumesc tuturor.

Mi-am adunat cu greu cuvintele pentru a exprima tot ce am în suflet legat de acest eveniment. Sunt sigură că sunt puţini cei care înţeleg cu adevărat ce înseamnă scrisul pentru mine, această pagină, blogul şi oamenii frumoşi pe care i-am descoperit pe această cale.
Anul trecut mi-am propus să strâng ce am scris într-o carte. De fapt, voi sunteţi cei care mi-aţi plantat această idee în minte şi în suflet. Apoi am amânat şi am tot amânat până când renunţasem la idee pentru moment. Apoi aţi început să-mi scrieţi iarăşi întrebându-mă de cartea pe care încă n-am avut curajul să o încep. Am revenit din nou la acest vis graţie unui om minunat care m-a ambiţionat să încep să-mi adun textele şi să văd ce iese. Sper ca până la sfârşitul anului să reuşesc să finalizez proiectul şi să-mi împlinesc acest vis, răspunzând astfel şi dorinţei voastre.

Vă mulţumesc din toată inima pentru inspiraţie, pentru motivaţie, pentru toate gândurile frumoase de bună dimineaţa şi pentru toate mesajele pline de suflet.
Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat mii de motive ca să revin în fiecare zi şi alte câteva mii pentru a face din momentele mele în viaţă momentele noastre, ale tuturor.

Dacă v-am dezamăgit sau v-am înşelat aşteptările, îmi pare rău. Sper să găsiţi într-o zi timpul de a citi printre rânduri.
Dacă v-am făcut să zâmbiţi şi v-am oferit un strop de fericire măcar cu o propoziţie din tot ce am scris, atunci înseamnă că am realizat ceva cu adevărat important.

Cu respect şi prietenie,
Iustina Ţalea

11 răspunsuri la „Suntem împreună de 3 ani”

  1. La cât mai mulţi anişori împreună şi la cât mai frumoşi! Nici nu ştii cât mă bucur că te-ai hotărât să scrii o carte. Abia aştept să o citesc! Îţi doresc mult noroc, inspiraţie, putere şi voinţă pentru a duce la bun sfârşit minunata carte (pentru că presimt că va fi mai mult decât minunată). Să fi iubită si fericită pentru că sunt sigură ca meriţi. Îti mulţumesc pentru tot! Te îmbrăţişey cu mult drag. Mihaela

  2. Bine ai venit din concediu si spor in finalizarea primei tale carti….O astept asa cum o voi astepta si pe a doua, a treia si …..cine stie!! D-zeu sa iti dea sanatate tie si apropiatilor tai . ❀⊱↜

  3. Abia astept sa-ti citesc cartea….e o idee foarte buna! Sa stii ca multi dintre noi ne regasim in cuvintele tale, deoarece sunt sigura ca toti avem parte la un moment dat de anumite clipe, momente in viata cum le numesti tu. Iti citesc cu foarte mare interes blogul si de fiecare data simt o alinare a sufletului. Multumim ca ne impartasesti si noua ideile tale. Bafta pe mai departe!

  4. Felicitari Iustina!
    Si La Muuuulti Ani !
    De aproape 2 ani „te cunosc”si imi faci ziua mai frumoasa ori de cate ori te „intalnesc” 🙂 Multumesc suflet bun,si mai departe asa…….;) Te imbratisez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *