Tadam!

971088_663854616979613_563797279_n

Astăzi m-am apucat să-mi fac puțină ordine printre lucruri.  Cerceii mei erau încurcați ca vai de lume în cutie. M-am supărat și am și găsit soluția!
Acum ceva timp am văzut acest tip de suport pentru cercei și mi-am zis că pot să-mi fac și eu unul. Doar că nu mi-am făcut niciodată timp. Sau comoditatea mea m-a împiedicat să mă pun în mișcare și să-mi fac singurică propria ramă pentru cercei. 

După vreo 3 ore am reușit! Iar acesta este rezultatul. Pentru prima încercare mă declar mulțumită de mine! :)) Probabil dacă aș avea mai multă răbdare, pentru că e o activitate destul de migăloasă și ceva mai mult timp liber cu siguranță aș putea face mai multe și mai frumoase!

Dacă vreți și voi aveți nevoie de: o ramă (veche sau nouă), un carton mai tare de pus în spate, burete subțire, un material în care să îmbrăcați buretele, voal sau dantelă, iar pentru ramă tiul. Dacă rama are un model frumos o puteți lasă neîmbracată în tiul.
Mai trebuie cuie, ac și ață și… multă răbdare!!

Un răspuns la „Tadam!”

  1. chiar , tadaaaaammm!!….. nu a iesit deloc urat ,arata bine si fiind vorba intre noi nici cerceii nu’s urati…..ai gusturi dom’le.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *