Un an mai bun!

large (9)

Gata, ai scris cele 365 de file care ți-au fost dăruite în urmă cu un an. Acum oprește-te. Oprește-te o clipă și bucură-te că ai reușit să le scrii, că ai fost puternic și ajuns până aici, până în momentul în care închizi acest album și îl pui în cutia ta cu amintiri. Urmează să-l deschizi cu emoție pe următorul. Nu te grăbi. Așterne-ți cu grijă pe prima filă noile țeluri pentru anul care se deschide lung și curat în față ta. Anul acesta trebuie să fie unul mai bun!

Fie ca 2014 să fie un an norocos și să-ți împlinească cel mai măreț vis. Să petreci multe clipe fericite, să începi noi capitole ale vieții tale cu bucurie, să nu-ți pierzi speranța, să te redescoperi, să devii un om mai bun, mai blând, mai răbdător, mai înțelept. Să călătorești mai mult. Să trăiești.

Asta îmi doresc eu. Asta vă doresc din toată inima și vouă.
Să începem noul an zâmbind și zâmbind să îl petrecem până în ultima zi!
La mulți ani cu bine!

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa te abonezi la newsletter si sa intri in comunitatea Momente in viata.

4 Comments

  1. Draga Iustina, avand in vedere ca iti citesc de fiecare data postarile, comentariile cat si povestirile pline de atata farmec cat si adevar, vreau sa iti urez La multi ani, un an nou fericit si sa ai parte de cat mai multe dorinte impinite, bucurii si lacrimi de fericire. Te pup

    • Multumesc din toata inima! Asa sa fie si pentru tine anul 2014! La multi ani!

      • Iti multumesc frumos, o seara minunata!

  2. La multi ani sanatosi!

Lasă un răspuns

Citește articolul precedent:
Capitol închis

2013 a fost un an copleșitor. M-am simțit deseori împovărată, cu sufletul extrem de obosit și de îmbătrânit. Nu pot...

Închide