Un sfert de secol :))

CAM00297

În fiecare dimineaţă a zilei de 14 octombrie mă simt binecuvântată şi norocoasă. Mai mult decât de obicei. Este un sentiment pe care nu îl pot explica, îl simt pur şi simplu.
Astăzi mai adun un an. Un an care a trecut prin sufletul meu într-un mod greoi şi ciudat, cu prietenii încheiate pe neaşteptate, cu goluri în piept şi în stomac, cu doruri, cu speranţe şi cu noi ţeluri, cu momente frumoase, de neuitat, cu lacrimi de suflet de plumb, cu zile bune şi cu zile gri. Dar acum, astăzi, în acest moment nu pot fi altfel decât fericită. Nu mă pot gândi decât la ce am, nu şi la ce am lăsat în urmă.
În fiecare an mi se adresează întrebarea „Cum te simţi mai bătrână cu an?”. Ei bine, mă simt la fel ca la 24 şi ca la 20 şi ca la 18. Cu un bagaj emoţional ceva mai greu, dar în principiu, cam la fel. E doar un număr la care te raportezi atunci când te priveşti în oglindă. Anii reali sunt cu siguranţă cei ai sufletului.

Prietena mea cea mai bună zice că am îmbătrânit pentru că am împlinit un sfert de secol! :)) Sună cam mult când o spui aşa, ce-i drept, dar sunt tot eu! Şi tot tânără! :))

Am împlinit 25 de ani. Şi mi-aş fi dorit ca mama să fi fost în ţară şi să mă trezească cu un pupic urându-mi prima „La mulţi ani”. Dar îi simt sufletul lângă al meu azi şi zâmbesc.
La mulţi ani, mie!

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa te abonezi la newsletter si sa intri in comunitatea Momente in viata.

8 Comments

 1. La Multi Ani ,frumosi si voiosi dar mai ales santosi!
  Ai implinit o varsta frumoasa si asa cum spui tu,,anii isi pun amprenta in sufletul nostrum,si asa se oglindesc asupra noastra.
  I-ti doresc sa te simti iubita si fericita!
  Te pup!

 2. La multi ani ! ;)

 3. Drag Iustina,la multi ani si sa ramai la fel de frumoasa si desteapta oricat de multi ani ar trece peste tine! Si,da ,ai dreptate, e doar o cifra in plus ca sufletul nostru tot tanar ramane! Sa ai o sear placuta si speciala cu cei dragi si sa fii iubita toata viata!

 4. Draga Iustina! La multi ani! Ramii mereu asa: tinara, deosebita si unica prin felul de a fi!

 5. LA MULTI ANI !!! cu sanatate, sa fii fericita, sa privesti intotdeauna partea buna a lucrurilor ,gandeste pozitiv,imagineazati viitorul pe care ti-l doresti,ca poate cine stie ,odata va devenii realitate …NUMAI BINE ITI DORESC…XO XO

 6. Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La Multi Ani Justina!

  http://www.youtube.com/watch?v=e8Jz1eD2hCM

 7. La multi ani,multa sanatate si multe impliniri !

 8. La multi ani!
  Cred ca varsta este cea pe care o simti

Lasă un răspuns

Citește articolul precedent:
Final de război

Oamenii duc războaie cu alți oameni de când lumea. Războaie fizice și războaie emoționale. În cele fizice, în luptele corp...

Închide