Vă mulțumesc!

large

Astăzi simt nevoia să vă împărtășesc din nou câteva gânduri. Vă sunt extrem de recunoscătoare pentru că vă (re)găsesc aici în fiecare zi. Poate că nu v-am mulțumit și nu v-am spus cât de mult înseamnă toate astea pentru mine atât de des pe cât ați fi meritat. Așadar, vă mulțumesc, prieteni. În ciuda tuturor comentariilor lipsite de suflet și de esență pe care le-am primit de-a lungul celor aproape 3 ani, sunt recunoscătoare pentru bucuria pe care o simt în fiecare zi citindu-vă comentariile, mesajele.  
Totodată aș vrea să clarific anumite aspecte. Ceea ce scriu mă reprezintă. Sunt momente din viața mea și întâmplător, sunt și momente din viața ta. Astăzi, poate m-a dezamăgit un prieten sau poate că mi-e dor. Poate că pur și simplu am avut o zi obositoare fizic și sufletește. Așa că voi scrie despre cât de dor îmi este și despre cât de dezamăgită sunt, despre cât de obosit mi-e sufletul. Tu e posibil să ai o zi bună, prin urmare ți se va părea că ceea ce scriu nu te reprezintă. Ba chiar vei îndrăzni să îmi recomanzi un psiholog, căci după părerea ta trec printr-un episod depresiv. Îți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru că ai furat un minut din timpul tău pentru a-ți face griji pentru mine. Dar te rog, nu te purta ca și cum toate zilele din viață ta au fost pline de veselie. Nu-mi spune că nu ai fost niciodată rănit și nici că nu ți-ai simțit sufletul prăbușindu-se. Nu te cred. Dacă nu ți-ai așezat niciodată stările în cuvinte, te rog, nu-mi spune cât de greșit este faptul că astăzi eu văd doar în nonculori.

Vă mulțumesc pentru respectul arătat, pentru prietenia oferită, pentru zâmbetele neașteptate și pentru timpul acordat. Datorită acestor lucruri m-am adunat de fiecare dată și am continuat ceea ce am început.

Cu toată sinceritatea,
Iustina

6 răspunsuri la „Vă mulțumesc!”

  1. Poate fi ‘povestea’ oricui, a oricarei femei, a oricarui barbat, o oricarui OM…Un moment de sensibilitate, fie ea si exacerbata, nu inseamna labilitate psihica…La fel cum si momentele in care ti se pare ca ai o anumita stare, nu se transforma mai niciodata in sentimentele propriu-zise….Sunt doar momente in viata unui om si au frumusetea lor, oarecum trecatoare…

  2. Titlul „Momente in viata” e prea sugestiv ca sa nu poata fi luat exact asa cum e. Si apoi : „nici Soarele cat e de mare nu-i incalzeste pe toti odata”

  3. Da asa este ! toti trecem mai devreme sau mai tirziu prin stari care de multe ori isi pun amprenta pe sufletul nostru dar……….e bine atunci cind suntem la pamant sa putem gasi putere sa ne ridicam..indiferent cum,,,,,,,1singuri sau cu ajutor! Mai intii de toate sa avem grija de sufletul nostru.NU PUTEM STA IN PICIOARE ATUNCI CIND SUFLETUL NOSTRU STA IN GENUNCHI! Curatenia se face incepind cu interiorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *