Caile sucite ale iubirii

„E mai bine sa iubesti si sa pierzi, decat sa nu fi iubit deloc.” ~ Alfred Tennyson
… dar nu e bine sa nu iti mai dai voie sa iubesti dupa ce pierzi, as adauga eu. Sunt multe iubiri care raman in urma, pe care nu le uitam niciodata cu adevarat. Care ne urmaresc si in prezent si nu ne lasa sa ne continuam viata.
Atunci cand esti ranit si doare atat de tare, cumva, inima se inchide si nu mai poate fi deschisa la fel de usor ca prima oara. Devine mai rece, mai seaca, mai tacuta.
Ma intreb daca lasam cu adevarat in urma ce am pierdut, ce n-a fost sa fie… Daca reusim sa depasim cu adevarat faza „Ce ar fi fost daca?” sau „Cum ar fi fost daca inca mai era?”.
De cele mai multe ori invatam sa primim o alta iubire, dar invatam sa o mai si daruim la fel?
Mi-e teama ca am ranit oameni care m-au iubit pentru ca eu nu am putut sa depasesc un moment, o persoana.
Mi-e teama ca lupta cu mine va fi cea mai grea dintre toate cele pe care le-am purtat pana acum.
Mi-e teama sa nu ranesc in loc sa iubesc.

Iustina T. ©

3 răspunsuri la „Caile sucite ale iubirii”

  1. buna,iti urmaresc aproape fiecare pevestioara, si eu precum si restu persoanelor care te urmaresc ,se regasesc in ce scrii u aca de sincer si frumos. Trec si eu rin niste momente neplacute din viata mea, sunt casatorita de 2 ani, nu m-i sa sa trec prin asa ceva, am intalnit un baiat la locul de munca de care, cred eu m-am indragostit, nu stiu ce se intampla cu mine, el stie asta ,am stat doar de vorba. Aplecat din oras mi-a spus sa am grija de mine dar daca eram singra era altceva, ce pot sa fac acum daca nu mi-l pot scoate din gand, ce se intampla cu inima mea, doar la el ma gandesc. nu stiu daca o sa-l mai vad vreodata distanta nu e mare, dar nu sunt singura, asa ca nu pot face nici un pas. Timpul le v-a rezolva pe toate cred eu, nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viata, nu am vrut sa se intample asa dar inimii nu ii poti dicta.

  2. Spui un mare adevar, exact la fel simt si eu…parca ai vorbi tu pentru mine, fiindca eu nu mai am puterea sa fac asta, am obosit sa imi etalez gandurile, ceea ce simt….am facut-o de atatea ori incat pur si simplu am obosit. Iti multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *