3 rânduri

8a1ec6f18cf5bdd156348c4237c4f921

Dacă încerci cumva să mă înțelegi sau să-mi înțelegi reacțiile ori sentimentele, e clar că ai pornit pe un drum greșit. Eu sunt pe drumul ăsta de 25 de ani și habar n-am ce-i cu mine uneori. Încă mai ai timp să o iei la fugă, tu poți. Aș fugi și eu, dar… hm, sunt cam blocată aici, pe drumul ăsta, înțelegi?

Iustina Ţalea

9 răspunsuri la „3 rânduri”

 1. Toti suntem pe drumuri diferite insa de fff mult timp. Nu de ieri sau de azi , nu de 25 sau 50 de ani. Ci de mult mai mult…Spiritul unui om iti poate spune o „poveste” veche de mii sau chiar de milioane de ani…Eu am aflat anumite lucruri despre mine in urma unor experiente dar si datorita unor oameni deosebiti pe care i cunosc. Suntem spirite vechi sau altele mai tinere..Spirit/Suflet nu este acelasi lucru. Sunt diferente semnificative ce nu se pot explica in doua trei rinduri. Adevarul despre OM de abia iese la iveala… Ceea ce pare o evolutie este in fapt si o involutie . Paradoxal dovezile nu stau numai in studii , in volume sau poezii ci tocmai in..laboratoare , in genetica. Nu degeaba se spune ca atunci cind omenirea va ajunge la o cunoastere aproape de Dumnezeu va regresa…

 2. DjMihai. Pentru o lectura mai usoara in randul celor interesati sa citeasca pe bolgul asta, recomand sa ne tinem de tema subiectului postat de Iustina.
  Poate exista o sectiune unde poti posta materiale de lectura recomandate de tine.
  Sper ca ma intelegi 🙂

  1. Flaviu…Iustina stie de ce i-am trimis anume link uri. Si..o sa rizi , cartea atach chiar atinge subiecte in spiritul postarilor…relatii inter-umane , dragoste dar vazute dintr o perspectiva mai profunda. Fara gluma , iti recomand si tie cartea…cine te opreste sa vezi mai departe de ce ti a u dat la „scoala”?!,,,mai in gluma , mai in serios eu am mai urmat o faculttate in ultimii ani..de parapsihologie la distanta. La distanta de monitor si nu numai…Cit crezi ca din ceea ce ai invatat oficial al scoala , la liceu isi mai are suustinere ?! Istoeia e rescrisa si , nu o sa ti vina sa crezi si..omul !!!Da si „omul viitorului” va fii altul.

   1. Domnilor, poate ca ar fi bine sa va mai retrageti nitel din prim plan; unii vor sa citeasca (doar) ce scrie Iustina, asa cum simte si se pricepe ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.