Si luptam…

Uneori suntem mai puternici decat credem, decat stim.
Viata te pune uneori in situatii limita, situatii in care numai gandul de a le infrunta te facea nu demult sa crezi ca nu e posibil sa treci peste. Si totusi, cumva, pus fata in fata cu situatia, reusesti sa treci peste. Cu inima bandajata, sangerand de durere, mergi inainte.
Sunt situatii care te doboara si nu te poti ridica atat de repede. Ai nevoie de un timp al tau, un timp in care sa plangi pana nu mai ai lacrimi, un timp pentru a te vindeca. Apoi, te scuturi de tot si-ti continui drumul.
Nu e usor sa treci peste o mare durere, de fapt, cred ca e cel mai greu lucru la care suntem supusi noi oamenii. Nu e usor, dar nici imposibil! Dorinta de a trai, de a merge mai departe trebuie sa fie mai mare decat cea de a renunta. In timp, rana se va cicatriza si durerea va disparea… va ramane o amintire care stii ca a durut, insa vei fi mandru ca ai invatat ceva.

Vei fi mandru ca ai reusit. Suntem oameni, e in regula sa urlam si sa plangem de durere atunci cand nu mai putem, e in regula sa ne ingaduim sa fim slabi uneori, insa e important ca atunci cand tragi linie sa vezi ce ai devenit, sa poti spune ca esti un om puternic, ca da, te-ai luptat cu viata!

Iustina T. ©

Lasă un răspuns