Parintii, cei mai buni prieteni din lume!

Parintii sunt cu adevarat cei mai buni si singurii prieteni pe care ii avem!
Poate nu toti parintii sunt „cei mai buni”, poate nu toti au stiut cum sa se descurce cu toata treaba asta de a fi parinte care cred ca este intr-adevar cea mai mare responsabilitate, poate ca nu au fost mereu asa cum ti-ai fi dorit sa fie, poate ca nu ai putut sa le spui mereu chiar totul… dar indiferent ce prostii ai facut, cat de urat te-ai purtat, ei te-au iertat si te-au primit cu bratele deschise.
Te-au invatat ce e bine si desi nu i-ai ascultat mereu si ai facut tot cum ai crezut tu ca e bine, au trecut din nou peste. Chiar daca ai facut un milion de prostii, cele doua suflete nu au incetat niciodata sa te iubeasca.
Parintii joaca un rol foarte important in viata noastra. Buni sau rai, datorita lor existam, datorita lor suntem in mare parte ceea ce suntem. Ei merita tot respectul nostru. Il merita pentru ca au sacrificat multe pentru noi, pentru ca au fost mereu acolo cand am avut nevoie de ei, pentru ca indiferent cat de grava a fost greseala pe care am facut-o, ei au intins mereu mana sa ne prinda!

Sunt omul de azi datorita parintilor care mi-au stat mereu aproape. Multi dintre cei pe care ii credeam „prieteni” au disparut de-a lungul timpului. Cei pe care in credeam „jumatatea mea” au disparut si ei. Dar parintii mei au fost mereu langa mine. Chiar si atunci cand nu le-am dat nici un motiv sa se simta mandri. Pentru asta, va multumesc dragi parinti. Si va iubesc enorm!

Iustina T. ©

13 răspunsuri la „Parintii, cei mai buni prieteni din lume!”

  1. ssssssssssssssuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *