Another thought

cfa6044b379d54e6354704c7cdcfa860

Poate că, din când în când, e mai bine să te lași în voia sorții. Să nu mai planifici cu ce haine te îmbraci mâine la serviciu sau unde o să mergi după ce termini programul. Să lași garda jos și să te lași surprins. Să nu mai începi ziua temându-te că la sfârșitul ei te vei întoarce acasă tot stresat. Să nu mai crezi că problemele tale sunt cele mai grave doar pentru că lucrurile nu au mers așa cum le-ai plănuit. De fapt, să nu-ți mai faci atâtea planuri. Să încerci să fii spontan. Să încetezi să găsești explicații pentru orice. Să te bucuri de o zi frumoasă. Pur și simplu să te bucuri că respiri, că simți, că trăiești.

Poate că, din când în când, viața poate fi mai degrabă o căpșună delicioasă decât o lămâie acră.

4 răspunsuri la „Another thought”

  1. Ah, ce frumos! Cat este de minunat sa nu te intereseze cu ce te imbraci maine, ci pur si simplu, sa vezi care-s primele hainute care ies in fata, in fiecare dimineata (uneori, cred ca hainutele se joaca noaptea si stabilesc care sa stea in fata, uneori fac cu randul, uneori se hotarasc ele la ce combinatii voi purta) Ce frumos sa stii ca ziua de lcuru se termina si ai cel putin o ora de relax,doar pentru tine, tu cu tine… Ce frumos sa observi tot ce se intampla in jurul tau, fiecare frunza, fiecare raza de soare si fiecare persoana.
    Nimic nu este intamplator. Asa ca: Live. Love. Laught!

  2. Ce bine ar fi sa pot sa ma bucur ca respir, ca simt, ca traiesc, dar nu e usor. Sunt Momente in viata cand nimic nu mai e frumos, cand viata isi pierde culoarea, cand te trezesti dimineata si ca un robot indeplinesti sarcini programate, doar pentru ca trebuie. As vrea sa ma pot bucura de viata asa cum o faceam candva, dar fara de mamica, tot ce a fost frumos ramine in trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *