Cine sunt EU?

„In realitate, habar n-am cine sunt eu. Eu! Cine sunt? Stiu ce-mi place si ce nu, cred ca stiu ce e bine si ce e rau, mai stiu ca traiesc – si cam atat. Nu, nu vreau sa ratez intalnirea cu mine. Trebuie sa-mi dau, sa inventez un timp in care sa ma caut de-a binelea si sa ma intalnesc. Trebuie sa gasesc o felie de timp in care sa ma caut. Timpul meu si numai al meu. Ma intreb ce-mi voi spune cand ma voi gasi? Habar n-am.

Poate ma voi privi lung si voi intreba: cine esti tu? Poate nu ma voi recunoaste. Poate voi trece pe langa mine pur si simplu. Poate eu cea adevarata nu are chef sa se intalneasca sau sa vorbeasca cu mine. De unde sa stiu ce vrea daca n-o cunosc? Imi doresc aceasta intalnire, dar mi-e si frica de ea. Nu stiu de ce.”

~ Jurnal, Oana Pellea

Cartea poate fi gasita aici.

Un răspuns la „Cine sunt EU?”

  1. Felicitari ptr.ceea ce ne oferi…eu ma regasesc in cele scrise de tine de cele mai multe ori si seara inainte de culcare intru mereu sa citesc cate ceva,uneori trista fiind imi iau curajul de aici…iar uneori ma linistesc pur si simplu dupa o zi agitata…Mi-ar placea sa citesc o carte scrisa de tn! Mult succes in continuare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.