Cu primavara-n suflete

Februarie își ia rămas bun de la noi, oamenii, iar odată cu el ne luăm și noi la rândul nostru rămas bun de la iarnă și de la tot ce a însemnat ea pentru noi.
Astăzi, această iarnă își încheie povestea pe care a scris-o pentru fiecare dintre noi. Nu știu cum va fi finalul iernii tale sau dacă povestea ta din iarna asta a fost cea pe care o așteptai. Dar știu că primăvara care își croiește drum prin sufletul tău îți va aduce speranță și bucurie. Asta înseamnă primăvara. Speranță și bucurie. 

Am învățat să mă bucur de fiecare anotimp și să păstrez în sufletul meu micile bucurii pe care le aduce fiecare dintre ele. Dar primăvara a fost, este și va fi specială pentru mine . Și am descoperit-o înăuntrul meu și în timpul celorlalte anotimpuri.

Fie ca această primăvară să vă aducă bucuria pe care din cine știe ce motive ați rătăcit-o pe undeva, speranța, liniștea, pofta de viață, împlinirea.
Să fiți veseli, optimiști, iubiți și sănătoși!

Zâmbiți! Mai timidă sau mai îndrăzneață, primăvara bate în ușile sufletelor noastre. Să le deschidem larg și să o primim cum se cuvine.
Să aveți o primăvară splendidă!

© Iustina Țalea

This Post Has 2 Comments

  1. Just Themis

    https://plus.google.com/105375179485037924002
    Adelina Nistor?? Hmmmm…….oare de ce unii scriu atât de frumos iar alții copiază cu atâta nesimțire și își alocă meritele talentului altora??
    Te rog, intră pe profilul impostoarei și ia puțină atitudine, ca să mai oprim din “hoția” asta de inteligență!…doar cu atitudine poate fi oprită!!

  2. Ema

    Felictari! Recunosc ca iau si eu unele expresii sau chiar propozitii,dar pun ghilimele de rigoare.

Lasă un răspuns