Vrei să afli câte ceva despre mine? O să îți povestesc imediat o mică parte din ceea ce sunt, ceea ce cred, ceea ce simt.

Numele meu este Iustina. Cred că sunt puține persoane care mă cunosc cu adevărat. Nu pot spune că sunt un om simplu sau ușor de înțeles. Sunt o fire contradictorie, complicată.  Și apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece.

Sunt zile în care confortul patului meu îmi aduce cea mai mare satisfacție, dar sunt și zile în care mă pun în mișcare și la sfârșitul zilei, când trag linie, sunt uimită și eu de câte am reușit să fac.

Sunt momente când devin egoistă, când  mă gândesc doar la mine și trebuie să recunosc că uneori, lucrul asta m-a scutit de câteva suferințe în plus la momentul respectiv, dar m-a și dezavantajat în timp.

Mă înspăimântă ideea de a fi neputincios. De a privi un lucru, o situație, un moment fără a putea face nimic pentru a-l schimba. Mă înspăimântă faptul că deseori, realitatea te ajunge din urmă și îți arată cât ești de “mic”… pentru că da, uneori, nu e vorba doar de voință. Uneori, oricât de mult ai vrea să fie altfel, nu îți stă în putință să poți schimba acel ceva.

Cred în DOI, cred în prieteni deși până și prietenia a devenit în momentul de față un lucru relativ, cred nu-ți ajunge o viață pentru a cunoaște un om cu adevărat, cred că printre lucrurile pe care ar trebui să le trăim de mai multe ori în viață se numără copilăria. Copilaria€… mi-ar plăcea să vorbesc mai mult despre asta, dar devin nostalgică atunci când o fac. Nu vreau să devin nostalgică acum.

Iubesc marea. Nu mă satur niciodată să o privesc, să o miros, să o gust. Pentru mine e un infinit care nu mă sperie, ci mă încântă.

Iubesc oamenii frumoși sufletește. Mă inspiră și mă fac să cred că dacă vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am întâlnit mulți, dar aceia pe care i-am întâlnit mi-au dăruit puțin din lumea lor, înfrumusețând-o și pe a mea. Am descoperit astfel, că încă mai sunt oameni care dăruiesc pur și simplu, fără să aștepte ceva în schimb.

Sunt omul care iubește fără să fie gelos. Pentru unii oameni asta e un paradox, pentru că în mod greșit, în prezent, iubirea e asociată cu gelozia și invers. Fals, fals, fals. Având o experiență destul de ciudată, dar extrem de educativă, alături de un om extrem de gelos m-a făcut să văd lucrurile diferit, să vreau să nu intru și eu în categoria femeilor care controlează obsesiv telefoanele, buzunarele și căsuțele de email ale partenerilor  lor așteptând să găsească ceva. Îmi place să cred că am ajuns în punctul în care îmi pot da seama că ceva nu este în regulă din atitudinea omului de lângă mine. Mi se pare mai simplu și mai puțin extenuant. Prima variantă e o pierdere inutilă de timp și de energie.

Îmi place viața. Îmi place să mă simt bine, să fac ce-mi place, să am în preajmă oameni alături de care mă pot dezvolta. Îmi place să dansez și dansez oricând am chef. Îmi place muzica bună, pe care nu pot să o trăiesc decât dacă o cânt, chiar dacă nu am cine știe ce voce. Îmi plac concertele live și de fiecare dată mă întorc de la ele fără glas, dar plină de viață. Îmi place romantismul, dar nu dus la extrem. Îmi plac săruturile pe frunte și îmbrățișările lungi.

Nu îmi plac oamenii aroganți. Oamenii care se cred superiori, deși intelectual sau spiritual, nu sunt. Nu îmi plac oamenii care își rezolvă problemele într-o manieră agresivă. Nu îmi place să fiu tratată ca pe un obiect. Urăsc să mi se impună lucruri sau să aflu lucruri neadevărate despre mine. Nu pot spune că nu mă afectează într-o oarecare măsură, diferită, în funcție de fiecare om în parte, ce văd sau ce aud. Nu pot spune că m-am obișnuit cu răutatea care poate exista în oameni și nici nu cred că o voi face.
Nu pot spune că sunt o persoană calmă care trece cu răbdare peste toate mizeriile, dar după ce mă aprind, îmi trece.

Mi-am dat însă seama că nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui. Că important este să fiu împăcată eu cu mine, să fiu conștientă de lipsuri și să încerc să le acopăr, pentru ca indiferent de situație, să pot spune cu mâna pe inimă că nu mi-e rușine de ceea ce sunt sau ce am făcut.

Am învățat că părinții sunt cea mai mare comoară pe care ne-o dă Dumnezeu. Că indiferent cât greșim, cu ce greșim, în inima și în ochii părinților noștri vom fi mereu cei dintâi și singurii care contează. Am învățat că Dumnezeu îți scoate în cale oameni care să te ghideze în momentele cheie din viața ta. De multe ori, târziu îți dai seama care a fost scopul acelui om apărut în viața ta și de ce în momentul respectiv. Am învățat  că iubirea te face să te simți deopotrivă, cel mai puternic și cel mai vulnerabil om de pe pământ.

Am învățat că pentru a fi în armonie cu alții, trebuie să ai o relație frumoasă cu tine însuți. Să știi să te ierți, să te accepți, să înveți, să uiți!

 

De ce Momente în viață?

În urmă cu aproape 2 ani am hotărât să creez pagina Momente în viață pe Facebook. Nu știam exact ce vreau să fac acolo, așa că timp de 2 luni nu am avut activitate pe pagină. Apoi, a apărut “motivatia” sau mai bine spus, motivul pentru care am început să postez. O inimă rănită, înfrântă. Nu știu de ce, dar cred că majoritatea celor care s-au apucat să scrie au făcut-o din pricina unei iubiri pierdute în timp…

O dată cu pagina am început să cresc și eu, să mă redescopăr, să cunosc oameni noi care îmi împărtășeau aceleași idei.

Am să fac o paranteză spunând că dintotdeauna mi-a plăcut să citesc. Pentru mine o carte bună înseamnă o mică fericire. E un lucru pentru care îmi găsesc mereu timp și atunci când citesc intru cu totul în acel univers. Da, mi-a plăcut dintotdeauna să citesc, dar nu m-am gândit vreodată că o să pot scrie. Mi-am închipuit că îți trebuie multă imaginație, lucru care nu e tocmai punctul meu forte. Apoi, cu timpul, mi-am dat seamă că pentru a scrie trebuie să simți. Să trăiești. Să suferi. Să iubești. Să fii dezamăgit. Să fii fericit. Să râzi. Să plângi. Să fii tu. Am ales acest nume tocmai în ideea că viața înseamnă toate astea. O mulțime de momente despre care ajungi să povestești și să spui “Au fost momente în viața” mea cand…”.

O să numesc acest loc “o parte din mine”. Un jurnal deschis publicului larg. Un loc în care intrând te poți regăsi pe tine sau poți găsi răspunsuri la întrebări care te frământă. În fond, noi oamenii suntem totuși, atât de asemănători, mai ales când vine vorba de trăiri.

Întotdeauna am considerat că uneori avem nevoie de un pansament sufletesc, chiar dacă acesta vine din partea unor oameni pe care nu îi cunoastem… sunt cuvinte care dacă sunt spuse atunci când trebuie sunt un adevărat balsam pentru suflet!

Celor care m-au susținut încă de la început, le mulțumesc din suflet. Celor care m-au găsit ridicolă sau penibilă, le mulțumesc și lor. Dar celor care au crezut în mine, le mulțumesc în mod special. Ei m-au ambiționat cel mai tare!

Vă doresc o ședere plăcută de fiecare dată când poposiți în acest loc.
Vă doresc să aveți un zâmbet luminos și un gând bun puse mereu deoparte pentru zile negre.
Vă doresc ca visele să vă devină o realitate frumoasă.
Vă doresc o viață plină de frumusețe!

NU UITA: ….dacă ai nevoie de un prieten și nu îți este nimeni aproape, dacă ai nevoie de o vorba bună sau un gând frumos, aici e locul tău! 

Cu drag,
Iustina Ţalea

This Post Has 292 Comments

 1. Mara

  Iustina, vreau sa-ti multumesc inca o data pentru tot ceea ce faci! Ai venit in viata mea exact cand aveam nevoie de cineva care sa spuna cu voce tare ceea ce eu gandeam dar nu reuseam sa zic, ai stiut mereu ce sa-mi spui, cand sa-mi spui…iti multumesc din suflet pentru ca ai creat aceasta pagina, ca le arati in fiecare zi oamenilor ca oricat ar fi de grea viata asta, merita traita, oricand ne lovim de o usa inchisa va fi mereu o alta care se va deschide, ca mai exista oameni care stiu ce inseamna prietenia, iubirea, generozitatea, sinceritatea… Ai toata recunostinta si admiratia mea pentru ceea ce faci! Te felicit!

  1. aura

   unde o gasesc pe iustina? chiar vreau sa vb cu ea

    1. Maria

     Deci,stiam ca am citit undeva comentariul de pe Hi5,postat de altcineva…pacat ca se intampla asemenea plagiate. In alta ordine de idei,esti buna de pus la rana,Iustina,cu toate gandurile tale,exprimate cum nu se poate mai bine,in cuvinte care vin din adancul inimii…felicitari si Sarbatori cu bine,Mariana.

    2. Radu

     Iustina nu ai o adresa de facebook?

     1. Iustina

      Ba da. Iustina Dinulescu (una sunt cu numele asta! :)) )

  2. kalin

   Esti adeverat balsam pentru sufletul !

   Kalin 2013-07-18

  3. Costi

   Da frumos scris ,idei interesante,un loc de refugiu cind momentele dificile te inconjoara ,asa este viata.Mi-as permite o precizare in cazul de fata ,fara a diminua valoarea scrisului ,cum arata scriitoarea ,eu cred ,poate mai sint si altii,ca atunci cind doua componente valoarea scrisului si frumusetea personala la propriu se intilnesc rezulta ceva ce nu se poate descrie.Nu trebuie sa cunosti persoana ,nu trebuie sa fii indragostit,sa primesti acest mesaj care te poate „scoate”din
   situatia delicata in care te zbati.Multumesc pentru rindurile scrise…

 2. Emilia

  Ne inspiri,cuvintele tale ne fac mai puternici..multumim pentru tot ceea ce faci pe aceasta pagina!

 3. Nocs

  Felicitari Iustina… Frumos spus. Bravo!

 4. oana

  te felicit pentru tot ceea ce faci, desi tu crezi ca nu ai talent la scris chiar ai si nu putin,foarte mult!

 5. camelia

  Es ist erstaunlich, wie du mein Herz erreichen kannst!

 6. free

  frumos:) ma regasesc mult in descriera facuta si in multe din publicatile tale pe facebook, iti doresc multa bafta in tot ce faci 🙂

 7. Andi

  Felicitari pentru ceea ce faci! Ma regasesc in mare parte in descrierea sufletului tau. Urasc prostia…dar in fata inteligentei ma inclin! Mult succes in continuare! ; )

 8. ANDREEA

  Felicitari Iustina!Frumoasa descrierea ta! Esti o persoana speciala si talentata! Trebuie sa recunosc ca au fost momente in viata mea cand postarile tale de pe facebook m-au facut sa reflectez de doua ori asupra gandurilor mele! Iti urez bafta si mult succes in tot ceea ce faci!

 9. cata82bn

  Foarte frumoase cuvinte si din suflet. Nu ai cum sa nu iubesti astfel de oameni mai ales ca sunt din ce in ce mai putini, Cred ca e adevarat ceea ce spui ca, majoritatea celor care incep sa scrie din suflet, o fac dupa ce au ajuns sa sufere, poate pentru a ajuta pe altii in aceeasi situatie, dar care nu au avut curajul, sau nu pot scrie asa de frumos, sau poate pentru a se putea gasi raspunsiri sau alte motive. Daca am fi toti fericiti, nu cred ar mai fi cine sa scrie sau sa citeasca, folosind timpul pe care il au pentru a se bucura de aceasta fericire,nu?
  Mult succes in continuare si sa stii ca sunt din ce in ce mai multi oameni care avem nevoie, uneori, de astfel de cuvinte calde.

  1. alexandru_2good4you

   Depinde ce cauti….si ce tip de om esti unul care doar culege…ce-i iese in cale…sau unul care chiar cauta. Ai putea afla:
   – ca oamenii incredibili sunt exceptia, iar nu regula;
   – ca poti s-alegi ce-i bun din orice sau poti sa-ti continui cautarile spre alte zari de soare mai pline
   – ca prietenii adevarati se fac, se pastreaza, dar nu se gasesc oriunde si oricum
   – ca peste oameni frumosi poti sa dai pe unde nu te-astepti
   – ca nu poti avea totul deodata, dar poti avea totul pe rand
   – ca in fiecare zi poti sa-ti faci prilej de zambit sau de plans, depinde de tine ce alegi
   – ca situatiile se rastoarna fix cand totul pare mai fix
   O zi buna!

   1. Iustina

    sunt perfect de acord cu tot ce ai punctat! 🙂

    1. lavinia

     exact cum simteam si eu…si tu ai reusit sa exprimi si in cuvinte!Felicitari!

   2. dorina

    frumos spus…si adevarat

 10. AndreeaH

  Intotdeauna spui atat de frumos, foarte des ma regrasesc in ceea ce spui… Felicitari!

  1. AndreeaH

   regasesc* scz 😀

   1. Diana

    U are such a beautiful person. <3

 11. florin

  imi poti lasa si mie id tau… ? te pup si mi-as dorii sa vorbim…

 12. Riscuta Elisabeta

  Desi am o virsta recunosc m-am regasit in textele tale , iti multumesc esti o persoana deosebita, calina , desteapta ,eu am un baiat mi-as fi dorit sa am si o fiica sensibila, iubitoare cu mult bun simt ca si tine. Iti doresc sa ai succes in viata si sa-ti gasesti jumatatea cu calitati la fel de frumoase. Te imbratisez cu drag si astept noi postari. Sanatate multa tie si familiei tale.

 13. Dali

  Cu mare drag si tot respectul meu pentru tine, te felicit ! pt ca ai avut curajul, vointa si puterea sa impartasesti noua celorlalti necunoscuti pentru tine simtamintele, trairile si momente placute sau mai putin placute din viata ta exprimate in cuvinte . Eu m-am regasit aproape in fiecare fraza , m-am vazut la 25, 35 si iata-ma la 45 de ani incercand sa ma bucur de ceea ce am convinsa fiind ca Sf Feciara are grija de noi toti si de fiecare in parte. Te voi citi cu placere de fiecare data!

 14. Maria Merz

  ,,Povara acestei lumi e mult prea grea pentru ca vre-un om s-o poata purta ,
  iar suferinta universului prea cruda pentru o singura inima”
  OSCAR WILDE
  Esti si vei ramane mereu un OM deosebit.Iti multumesc ca existi,si ne incanti cu tot ceea ce faci.
  Mult succes incontinuarie,si sper ca intr-o zi sa citesc cea mai frumoasa carte de iubire , scrisa de tine…<3

 15. myrabela

  Este greu de spus in cuvinte !se simt atatea lucruri in acelasi timp.! iti multumesc pentru tot pentru fiecare secunda aici cu noi toti.O imbratisare ´´multe imratisarii lingiiiiiii´´:)

 16. Andreea

  E numai adevar in toate postarile tale…scrii foarte frumos , sunt cuvinte care ajung in adancul sufletelor oamenilor…Felicitari!

 17. Iustina

  Iar eu va multumesc din suflet pt toate aceste cuvinte frumoase si ganduri calde. Mi-e greu sa exprim in cuvinte ce inseamna pt mine aceste lucruri pe care mi le transmiteti, cu ce doza de optimism si de buna dispozitie ma incarca… sa fiti iubiti si sa va bucurati de viata! Va imbratisez cu drag! :*

  1. solomon cornelia

   mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc Iustina!

 18. Di

  Sunt de parere ca un om le poate intelege pe toate atunci cand a suferit din dragoste….durerea ne face… „poeti”….

  1. hila marioara

   Mai mult …Iubirea …”ea” trezeste inspiratia unui poet!

 19. Georgiana

  Iustina, te felicit din tot sufletu pentru tot ceea ce faci!! Esti un om deosebit, un care are multe de oferit celor din jur, cum ar fi caldura sufleteasca, optimism, speranta si multe altele…
  Te imbratisez cu mare, mare drag si-ti multumesc ca existi, suflet bun! ♥ >:D<

 20. Liliana

  Felicitari, Iustina, esti intr-adevar o inspiratie pentru multi necunoscuti tie… dar atat de aproape…

 21. georgy

  Felicitari pentru tot!

 22. vasile

  Multumesc pentru postarile tale, de multe ori seara cand le citesc ma fac sa imi dau seama ca ziua nu a trecut degeaba, ca am lasat ceva in urma mea, si datorita tie am reusit si eu sa trec peste un moment neplacut, si mai mult decat atat am inceput si eu sa vreau sa ajut pe altii asa cum am fost si eu ajutat! Sa ai parte in viata doar de momente frumoase, si sa fii cat mai fericita!

 23. Iustina

  Va multumesc inca o data tuturor! Ma bucura nespus ca prin ceea ce scriu ii ajut si pe ceilalti… va multumesc si va imbratisez cu caldura! Sa fiti iubiti! :*

 24. Alexia

  Pupici, Iustina :* Ramai asa cum esti, suflet frumos >:D<

 25. Stefana

  Buna Iustina,
  Vreau sa incep prin ati spune ca nu de mult timp am gasit acest site, si sincer am fost uimita de ce am vazut aici:). Tot timpul mi-a placut sa citesc asemenea postari dar niciodata nu am simtit ca ma „aseaman” asa de bine cu ce se scrie, sau mai bine spus, nu am realizat niciodata cat de „cunoscute” is sentimentele si trairile mele.
  Scri superb, dar asta nu cred ca mai trebuie sa iti spun tinand cont ca toti o fac, si stii asta:P. Esti o persoana deosebita care merita tot respectul si toata admiratia. Te respect mult si sincer, imi faci ziua muult mai buna:D
  Te feliciy pentru felul de persoana ce esti!!>:D<

 26. Tania

  Salut!
  Iti sunt recunoscatoare pt felul aparte si puterea ta interioara,de a exprima ganduri si emotii pe care si eu si altii,le-am trait dar nu am stiu a le prezentam atat de special…la adevarata lor valoare.
  Suflet drag,iti doresc sa ai parte de cat mai multe momente de viata,speciale si traite la intensitate maixima…iti mai doresc un bine meritat suflet pereche si intelepciune; pt a ramane la fel de puternica si sensibila,cu toata fiinta ta!
  Imbratisari si pupici,
  de la un alt suflet de copila pt un suflet drag!

 27. Alina

  Suflet curat si frumos !

  1. Flory

   Frumos ,deosebit …..felicitari si mult mult succes pe mai departe :* :*

 28. Liana

  Iustina sincere felicitari, ai reusit sa treci peste o inima ranita si sa creezi aceasta minunata pagina in care ma regasesc de fiecare data. Iti doresc sa ai parte de momente minunate care sa iti lase amintiri placute. Pentru mine esti un exemplu, desi omul sufera cu timpul acea suferinta se vindeca si asta imi da putere sa merg inainte.
  Din suflet un sincer multumesc.

 29. vlaicu dragos

  Pur si siplu Felicitari!

 30. Maria

  Iustina draga, dar esti un om normal, tanar si sensibil, trairile tale le impartasim cu totii, e firesc sa nu te simti bine alaturi de oameni falsi, dar, cum ar fi lumea daca toti am fi buni, sau daca toti am fi rai, stii ca nu este nimeni „facut” doar din rau sau doar din bine, toti avem defecte , ambitii, orgolii, neputinte , dorinte, visuri, toti iubim si suntem iubiti si tradati la un moment dat. E minunat sa poti iubi neconditionat, e minunat sa fii bun, sa daruiesti, sa faci totul cu pasiune, cu incredere, cu drag. Ma bucur ca te-am cunoscut, fie si asa, online, si m-as bucura daca uneori ai fi ‘acolo” asa cum ai spus , sa asculti si sa vorbesti cu altii ca tine. Ce zodie esti? Te sarut, cu drag, Angie

  1. Iustina

   Buna Maria. Ori de cate ori simti nevoia sa stai de vorba cu mine imi poti scrie mesaj privat acolo la Contact.
   Ca si zodie sunt o balanta in toata regula… de aici probabil si sentimentele contradictorii si tendinta de a analiza totul! 🙂
   Te imbratisez si iti doresc o seara minunata! :*

   1. aproape d tine

    eram convinsa ca esti o balanta! s au asternut toate trairle mele prn degetele tale..

   2. adrian

    doar o balanta poate intelege la fel de bine o alta balanta!

 31. Mariana

  scumpa mea,ai aparut in viatza mea exact atunci cind aveam nevoie,cind cautam pe paginele de web pe cineva care sa ma inteleaga….desi e viatza plina de prieteni sunt unele momente cind ceea ce gindesti nu poti spune cu voce tare…iar tu esti atit de minunata…as vrea sa mai vorbim sa vad de fiecare data tot ce postezi aici…te rog sa imi fii alaturi

  1. Iustina

   Mariana, tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newletter si primesti mail atunci cand postez ceva nou. La sfarsitul fiecarui articol iti apare o banda verde unde te poti abona. Astept cu drag sa-mi scrii si sa mai vorbim! te pup si iti doresc numai bine! :*

 32. bianca

  Iustina:)

  am dat din intamplare peste pagina de facebook..intr-un moment de plictiseala absoluta..si am ramas placut surprinsa…am inceput sa citesc, sa citesc si sa citesc postarile tale …doar un suflet frumos si curat poate sa transmita ceea ce transmiti tu..sper ca ne vei incanta multa vreme de acum incolo..si cine stie…poate peste ceva vreme vom astepta cu nerabdare sa iti citim articolul in vreo revista:)

 33. Livia

  foarte frumos scrii…loved it:)….cat de mult mi-as dori sa te cunosc si sa vorbesc cu tine…:)

 34. Iuliana

  vorbe care dor, momente care aduc fericire si in acelasi timp tristete. frumoasa pagina ma regasesc 100% …

 35. mihaela

  Totul foarte frumos scris. Ma „unge” la suflet

 36. Marina

  Foarte frumos tot ceea ce scrii!te ajuta sa mergi mai departe…sa stii ca nu esti singur!

 37. ScorpyaCristina

  Abia azi am aflat de site…te „urmaream” pe FB, cu toate acestea mi-a scapat anuntul tau referitor la site….Te felicit!!!
  Trebuie sa spun ca ma regasesc in multe din postarile tale, dar cu toate acestea nici 2 fraze n-as putea scrie…Nu „e” talent….:), asa ca am decis sa raman cu cititul cartilor .

 38. Roxi

  o persoana deosebita nu putea crea altceva decat…o pagina deosebita. este atata adevar in ceea ce spui tu incat atunci cand intru aici sau pe FB nu mai reusesc sa ies. te felicit pentru ideea ta minunata de a da glas unor sentimente ascunse, care se regasesc in sufletul oricarei femei. succes in continuare.

 39. raluca

  am stiut mereu ca ai un acest dar si nu mam inselat!scrii foarte frumos! mai sti ce mai scriam prin jurnale? 🙂 doamne cat timp a trecut…dar mie dor de momentele acelea si nu le voi uita niciodata si vei ramane mereu in sufletul meu finuta mea nebunatica te iubesc pupi !

  1. Iustina

   Cum sa uit? Momentele alea reprezinta cele mai frumoase amintiri pe care le pastrez in sufletul meu… te imbratisez si te iubesc mult desi timpul a trecut si legaturile s-au mai pierdut! Pupici :*:*

 40. Cori

  Ești minunata Iusina ! Mi-au dat lacrimile când am citit aceste rânduri……sau alte postari ale tale. Lacrimi de tot felul….lacrimi de emoții si trairi……îți multumesc ca existi suflet frumos!

 41. Cristina

  Iubesc modul in care le transmiti oamenilor ceva de fiecare data cand postezi. Fara sa imi dau seama am realizat faptul ca , asa cum ai spus si tu, nu trebuie sa sti sa faci ceva, ci trebuie sa simti ca vrei sa faci ceva si astfel vei reusi. Multa bafta in continuare!

 42. Mona

  Sunt impresionata complet de tot ceea scrii si din suflet sincere FELICITARI. Se vede ca esti o persoana elevata, dar care da o nuanta la ceea ce postezi prin simplu fapt ca pleaca din suflet- din experientele, trairile, emotile tale traite pana in prezent. Trebuie sa iti marturisesc ca ma regasesc foarte mult in descriera facuta de tine si am copiat cate ceva ca prea frumos le spuneai(sper sa nu te superi :).
  Mult succes incontinuarie,si sper ca intr-o zi sa citesc si carti de ale tale, dar pana atunci ma bucur sa citesc postarile de pe FB si blog.
  Cu drag!

 43. Corina

  Bun găsit! Am rămas plăcut surprinsă în urma lecturării postărilor găsite pe pagina ta.Țin să-ți adresez sincere felicitări pentru ceea ce faci ( mă refer la vorbele care descriu cu multă acuratețe cele mai semnificative ,,momente în viață,,). De fiecare dată când , în ,, călătoriile,, mele virtuale, ajung să descopăr noi momente, mă regăsesc în majoritatea dintre ele.Mult succes! Ca o concluzie finală, îți mărturisesc cu toată sinceritatea că, prin intermediul cuvintelor, a modului de exprimare și prezentare, ,, Momente în viață,, ocupă un loc special în sufletul meu. Impresionant și emoționant.

 44. Iustina

  Va multumesc din suflet oameni frumosi! Va multumesc si va doresc din toata inima mea numai clipe frumoase! :*

 45. Roxana

  Vreau sa te felicit din toata inima pentru tot ceea ce ai scris si-ti doresc ca inspiratia sa nu te paraseasca niciodata. Cu tine mi-am adus aminte sa fiu femeie, sa ma plac pe mine si ma-mi pese mai mult de mine. Iti multumesc !
  Pup, Roxana- Braila

 46. sorina

  foarte frumos.felicitari..

 47. Georgiana

  Te-am descoperit de curand, in momentele in care aveam nevoie de randurile tale! Ne asemanam foarte tare, eu sunt prietena celor care au nevoie..la bine si la rau… dar cand eu am nevoie de cineva, nu prea am… Oricum ma bucur ca postezi! Esti minunata si tine-o tot asa!

 48. Gabriela

  Buna Iustina,

  Vroiam doar sa iti spun ca scri foarte frumos si ma regasesc in tot ceea ce scri, multe din „momentele in viata”, le-am avut si eu si e o adevarata placere sa le citesc la tine pe pagina. Cand citesc , e ceea ce mi se intampla sau mi s-a intamplat. Prin ceea ce scri tu, parca ma ajuti pe mine sa spun ceea ce as vrea sa spun, ceea ce simt….:-).

 49. Cristian

  …din tot ce am citit mai sus cred ca orice barbat care sa merite ar fi fericit sa fii a lui…esti extraordinara…nu credeam ca mai exista astfel de oameni…

 50. Cristian

  Esti ABSOLUT NORMALA…poate MULT PREA NORMALA pentru vremurile agitate pe care le traim…
  Sunt sigur ca fiecare se regaseste in vorbele, gandurile si postarile tale absolut minunate…
  Si noua ne place Marea, eu unul de acasa am norocul sa pot vedea in fiecare dimineata RASARITUL SOARELUI…Este FABULOS, nu cred ca e o placere mai mare sa iti incepi ziua admirand rasaritul de acasa, fara sa treaca un an de zile sa mergi la mare si sa poti vedea asta…
  Fiecare zi aduce un rasarit UNIC…
  MULTUMIM PENTRU POSTARILE SCRISE CU SUFLETUL in care multi ne regasim…!@
  Felicitari…!
  Cu respect,
  C.

 51. miki

  buna
  te felicit din suflet ptr aceastta minunata pagina’MOMENTE IN VIATA’de cele mai multe ori ma regasesc printre rindurile tale da este adevarat ca omul se apuca de scris atunci cand deja sufletul lui este plin de dezamagiri,de trairi care unele sau dus si nu vor mai venii(copilaria)de felul oamenilor de a-si arata superioritatea sau marea inteligenta care se presup ei ca ,o au dar in fond niste …….,oamenii au uitat ce inseamna sa iubesti sa daruiesti aceeasi afectiune cu care ai fost tratat,nu stiu daca ati aduci aminte pe timpuri cand daruiai o floare la cineva deja se lega ceva intre acei doi,dar acum pfffffff mama mia nu ai bmw nu ai nici o sansa ,mai sant foarte putini oameni care daruiesc in felul cum sa-i spun vechi?dar din pacate cei mai multi sau inchis in suflet si ti-n acolo tot ul doar ptr ei caci daca deschid gura sa vb de iubire e luat in ras,as avea mai multe de spus dar poate impreuna cu cei ce iubesc aceasta pagina .inca o data FELICITARI ……CU RESPECT MIKI

 52. Gabi Gabri

  Vreau sa te felicit pt ceea ce esti si pt ceea ce ai reusit sa faci ! I mi plac postarle tale , desi sunt ceva ….mai mare , in multe dintre ele ma regasesc si eu ! …..Astept in continuare postarile tele cu interes …. Tot respectul din partea mea < Gabi

 53. LAVINIA

  Salut Iustina.azi te-am gasit si eu.nu sunt surprinsa ca scri trairi,autobiografii si ca iti impartasesti viata.Sunt snprinsa ca esti o fata faina, eu sunt din ardeal.Nu ma leg de aspectul fizic, pentru ca frumusetea este relativa.Sufletul este cel care va conta indiferent de varsta..da, esti un om minunat.ma regasec in autobiografia ta, in sentimentele si emotiile pe care le descri si mai ales ma suprinde faptul ca atunci cand nu mai credeam ca exista oameni sinceri, D-zeu mi0a spus ca ma insel.Deci toate au un scop.Si scopul lui D-zeu a fost sa mi te scoata in cale pe tine, iar scopul tau este unic.

  Sa fi sanatoasa si sa gasesti putere in tine sa treci peste toate incercarile vietii.

  1. Iustina

   Multumesc din suflet Lavinia. Nici eu nu cred in coincidente. Totul are un rost bine, bine definit de undeva de Sus… la fel ca si tine, am cunoscut si eu cativa oameni care mi-au demonstrat ca desi majoritatea oamenilor sunt cam la fel, sunt si cativa, mai putini, care sunt altfel. Pentru ei merita sa credem si sa speram in continuare!
   Iti doresc multe impliniri! Pupici :*

 54. Rares

  Prietena mea mi-a recomandat blogul tau, mi-a trimis cateva din postarile tale. Le-am citit odata si inca odata si mi-a placut enorm de mult ceea ce ai scris. Postarile tale ar trebui sa fie un exemplu, pentru ca multi dintre noi ne regasim in aceste publicatii. Ai niste idei despre viata foarte bune, asta daca ai scris tu aceste lucruri, daca nu, este foarte bine ca le-ai postat ca autor necunoscut. Chiar m-am inspirat din aceste publicatii si o sa aplic si o imi mai schimb din ideile vietii, dar si asupra blogului meu. Succes in continuare si tine-o tot asa 🙂

  1. Iustina

   Buna Rares,
   Textele semnate cu Iustina T. sunt ale mele. Sunt de toate… ganduri, amintiri, trairi de moment sau nostalgii.
   Iti multumesc mult pentru apreciere si iti doresc deasemenea mult succes si numai bine! 🙂

 55. roxana

  Draga Iustina,te felicit pentru gandul pe care l-ai avut pentru ceea ce ai creat .Doar oamenii cu suflet mare pot face asa ceva.Succes pe mai departe.Roxana

 56. Bogdan

  Felicitari pt aceasta parte din viata ta care ne-ai impartasit-o si noua, le citesc cu mare drag, ma regasesc in multe dintre ele si dupa ce ti-am citit descrierea trebuie sa recunosc mai sunt foarte putine pers ca tine. Mult succes in continuare…

 57. Alexa I

  esti o fiinta minunata cu tot ce esti si tot ce transmiti celorlalti.vorbele tale mi’au adus un zambet in plus pe chip! iti multumesc! ma bucur ca am avut ocazia sa „te citesc” 🙂

 58. Danydd Ionescu

  extraordinar de frumos,sunt convinsa ca sunt f,multe persoane care se regaesc in cuvintele tale atat de frumoase.Felicitari!

 59. Gabriel

  Hei!Salutari Iustina si toate urarile de bine din partea mea.Numele meu este Gabriel,prietenii imi spun Gabi si am ajuns pe acest site in urma unui simplu click pe pagina de socializare facebook.Vreau sa te felicit si sa-ti spun ca este minunat ceea ce faci si fiecare minut depus in asternerea acestor cuvinte frumoase pe pagina ta nu este in zadar.In zilele noastre oamenii se tem.Se tem sa se exteriorizeze,se tem sa-si traiasca emotiile,se tem sa nu fie discriminati,judecati,se tem sa-si urmeze visele,se tem de acel nivel superior de unde ar putea sa cada…si uite ca exista oameni cu un suflet asa frumos ca al tau care le intind o mana de ajutor pentru a depasi acele momente de teama, le arata ca nu poti sa mergi mai departe cu teama de a trai.Trebuie sa recunosc ca si eu ma regasesc printre acei oameni,pot sa spun ca sunt un invatacel in tainele vietii si ca am nevoie uneori,ca si ceilalti,de un reper,de un far imens la marginea unui tarm care sa-mi ghideze in noapte vasul sufletului ce navigheaza prin valurile involvurate ale vietii.
  Inca o data iti multumesc si te felicit pentru ceea ce faci.
  Cu respect,Gabriel.

  1. Iustina

   Mulțumesc mult Gabriel. Aceeași sensibilitate am descoperit-o răsfoind blogul tău. Ai dreptate în tot ce ai spus. Unii oameni țin prea multe în ei și sufletul le devine greu, dar mai sunt și alții, ca noi, care aleg să și-l pună pe tavă cu riscul de a fi strivit și judecat. Oricum, nu e bine. Sunt avantaje și dezavantaje în ambele situații, la fel ca toate lucrurile din lumea asta care au întotdeauna două fețe.
   Îți doresc numai bine și multe bucurii!
   Cu drag,
   Iustina

 60. Iustina

  Mulțumesc din toată inima pentru gândurile pe care mi le-ați transmis. De fiecare dată când mă simt descurajată, tristă, fără speranță le recitesc și mă încarc cu optimism.
  Vă îmbrățișez tare cu sufletul! Mă bucur că regăsesc în fiecare zi câte un om minunat, pentru că îmi place să cred că aici strâng numai oameni de calitate.
  Numai bine tuturor!

 61. stefania

  multumesc frumos!esti un cadou pentru mine,cadoul de care am nevoie cel mai mult!multumesc ca existi,multumesc ca te am intalnit!felicitari!

 62. Anna

  Foarte frumos Iustina as vrea si eu sa te cunosc , imi place tot ce faci cred ca esti un prieten adevarat pentru toti ce te citesc! Bravo!

 63. Lavinia

  frumos blog!felicitariiii!il ador…ma regasesc in multe din postarile tale…;)…sa iti fie bine si frumos….sii la mai multe postariiii!muuult succes!

 64. Iustina

  Va imbratisez din toata inima mea mare pe voi toti! Sunteti minunati! 🙂

 65. Mihai

  Mda,frumoase randuri,esti deosebita….

 66. marcela

  respect,ma regasesc in multe povesti de ale tale

 67. CRISTEA DANIELA

  Cand am citit descrierea ta, mi au dat lacrimile. Ma aseman cu tine, din multe puncte de vedere si ma identific in multe etape din viata mea. Multumesc pentru sufletul tau nobil… Cand te citesc, ma calmez!
  Sa ai parte de multa sanatate!

 68. ina

  Esti pur si simplu,”speciala”!!

 69. ramona

  Esti superba si ca persoana si ca pagina!!!!! sunt multe momentele in care ne dorim sa vedem si sa auzim ceva frumos…atunci intram sa vedem MONENTE IN VIATA cea mai frumoasa pagina care intradevar inspira un aer cald de prietenie vorbe dulci ce ne fac sa ne simtim mai bine si imagini frumoase ce le putem imparti cu toata lumea! Justina iti multumim ca existi si estimereu prezenta pentru noi!!!!!! iti dorim toate cele bune si mult cucces in continuare!!!!!!

 70. claus

  buna….imi pari cunoscuta si nu cred ca ma insel….poate vom avea odata ocazia sa vb pe privat… pana at la cat mai multe postari…ma inspiri…ciao:)

 71. Elena

  Esti pur si simplu ,,speciala si deosebita”.Sunt convinsa ca foarte multi au lacrimat si s-au regasit in randurile frumoase pe care le scrii (printre care ma numar si eu),frumoase si adevarate dealtfel.Mi-as dorii sa te am ca prietena.Sa-ti dea D-zeu tot ce este mai bun, sanatate, bucurie si mult noroc.Te pup.

 72. Cristea Cipriana-Cristina

  Buna dimineata!!!
  Cineva a postat pe un blog urmarit de mine un citat gasit pe pagina aceasta…………….mi-a placut foarte mult si am apasat link-ul ……………….ceea ce am descoperit mi se pare nemaipomenit.
  Este un blog exact pe gustul meu ………………..deci voi fi un cititor fidel pe viitor.

  1. Iustina

   Bine te-am gasit Cristina si iti multumesc din suflet! Imbratisari cu drag si toate cele bune! 🙂

 73. Marcela Bonea

  Buna Iustina! Imi place cum gandesti,cum esti tu defapt,ai scris frumoase randuri. Multumesc si te felicit pentru tot ceea ce faci! sanatate si sporrr in continuare! Cu respect Marcela…

 74. Irina

  Scrii mult prea frumos…nu ma mai satur sa te citesc!!! Felicitari pentru tot ceea ce faci!!!

 75. GEORGE

  nu stiu cum am ajuns sa citesc..momente din viata…..si le citesc….si acum le vad..o asemena poveste a unui suflet ma lasa fara..cuvinte…si unu vreau sa..par pueril…sau frica sa par..sint ginduri de care.ma fac sa-mi fie dor….de diminetile ..caldute….si moi…in care m-as trezi…ma duc cu gindul la visari …paate asta ..ne-a ramas….la un .a fost odata ..sau va fi…

 76. Victor

  Bună, sincer să iți spun printre cuvintele tale am văzut partea bună a omenirii de care eu am dat-o pierdută. Mulțumesc că mai ghidat pe drumul cel drept!

 77. Radu

  Iustina , vorbesti despre atatea frumuseti. Nu am vazut pomenit pe cel ce a facut frumosul : Dumnezeu (sau poate nu am fost atent)

 78. Georgia G.

  Postarile tale imi picura balsam in suflet. Multumesc cu emotie….

 79. Alin

  Buna Iustina. Am citit ce-ai scris mai sus si te gasesc o fiinta foarte interesanta, delicata, spirituala, inteligenta, deschisa si plina de simtire. Scrii lucruri frumoase si placute. Se vede ca pui suflet in ceea ce scrii. Tine o tot asa. Cu bine!

 80. minodora hule

  Prin cuvitele tale magice transmiti speranta si putere tuturor celor care au fost raniti de cel sau cea care in mod normal noi am crezut ca ne iubesc.Prin aceste randuri scrise de tine se pot regasi si cei care au ranit fara sa se gandeasca ca poate vine ziua cand si ei pot fi raniti la randul lor.Esti minunata si iti doresc din tot sufletul meu sa cunosti numai fericirea si sa scrii doar despre ea cu zambetul pe buze in ochi si in suflet.

 81. Flavian

  Felicitari ptr cuvintele tale care mi-au adus lacrimile in ochi,frumoase randuri,sincere care ajung exact acolo unde trebuie daca ai inima deschisa si disponibila ptr a invata cate ceva din experientele nu tocmai placute ale altor persoane…imi parea plictisitor sa citesc atat,dar nu regret ca am reusit sa citesc tot …bafta in continuare si multumesc ptr postarile tale..;) :*

 82. Iustina

  http://www.youtube.com/watch?v=mbW-CfcdHPo – pentru toate aceste ganduri minunate, VA MULTUMESC! Desi nu va cunosc pe cei mai multi dintre voi, sunteti o parte importanta a vietii mele prin faptul ca imi patrundeti in gandurile si in sentimentele cele mai profunde.
  Va multumesc din suflet!

 83. cosmin

  esti fenomenala ai o imaginatie de nedescris imi place de tine foarte mult ce citesc ma regasesc printre ele bafta in continoare esti foarte admirata de toata lumea te pup

 84. costin

  frumoasa rau descrierea… mi-ar place sa pot sa scriu ca tine

 85. ALINA

  buna tuturor sunt noua in asta si as vrea sa povestesc si eu cate putin despre mine

 86. Roxanica

  F frumos!!Imi place f mult modul in care te exprimi,f dragutz si curajos din partea ta sa-ti impartasesti trairile si gandurile cu ceilalti.Iti doresti mult noroc in viata si tot ce e mai bun!Multa fericire!

 87. miha

  suflet frumos … om frumos … si la propriu si la figurat. sa ai grija de tine si..cum zice o vorba: sa ne traiesti ca ne trebuiesti. esti un balsam pentru sufletele noastre

 88. amir hija

  intemplator am citit ce am citit .dar nu vroiam sa ma opresc .afara este ploua .am facut caldura in casa .miam desfacut un vin si am hotarit ca .cu anturajul momentele .cuvintele tale im traiesc wekendul..ce fromus cind tot timpul imi descoper impratisirea dumnuziului si de data asta prin spiritul tauuuuuuuuuuuuuuu

 89. Mirela Mihaela P

  „suflet sincer cu chip de inger ” ; cred ca la aceste cuvinte as reduce textul ! Esti o persoana deosebita . am avut un nod in gat la mai multe din frazele’ rostite ‘de tine ! Oarecum ,daca imi permiti , ma regasesc si eu in aceasta descriere . Te admir !

 90. ale

  Sti..ador tot 🙂 parca sunt eu…tare as vrea sa vorbim pe mess sau mail:)

 91. sufletuldinoglinda

  Succes Iustina.Esti minunata.:)

 92. valentina maria

  Multumesc ca ai aparut in viata mea IustinaȘ)

 93. claudia

  esti un suflet minunat!

 94. SIMONA HOCIOTA

  imi place la nebunie ceea ce scrii . cuvintele tale sunt ca un balsam pt sufletul meu ,te felicit pt indrazneala ta de a posta aici ceea ce simti, te rog sa continui !, multumiri …………………………

 95. mary

  multa sanatate iti doresc si putere de munca kiss..

 96. RUXY

  Asa ceva cautam de multa vreme…multumesc pentru deschidere, transparenta si…gandurile de bine. Mult succes in continuare:)

 97. danydraghescu

  CAT DE BINE TI-AI ALES ACEST TITLU ,,MOMENTE IN VIATA”’ felicitari ,intr-adevar esti o persoana deosebita,ma bucur ca am intalnit aceasta pagina in care ma regasesc si eu…astept cu drag tot ce transmiti

 98. lucy

  felicitarile mele iustina esti o dulce,mult succes in continuare pupici dulci

 99. Vlad

  Sa fii fericita, multumesc !

 100. Mirela

  Esti deosebita Iustina…esti speciala…esti tot ce poate fi mai frumos. Iti multumesc ca existi .

 101. Brindusa

  Se soune ca fiecare este unic in lume si in existenta sa. Dar eu ma regasesc in totalitate in propria ta descriere … si ma bucur intrucit se dovedeste (inca o data) ca nimeni nu este singur in ginduri si idei, in emotii si trairi. Este ca si cum as sta de vorba cu un eu care stie mult mai bine sa vorbeasca despre mine, sa ma descrie, sa-mi oglindeasca gindurile si trairile mele intense in modul frumos si constructiv pe care il simt si mai ales mi-l doresc! Iti multumesc!

 102. aly_motanel

  Esti o persoana sensibila! Frumos…stii sa mentii echilibru in viata, stii ca viata e doar o clipa si moartea o eternitate, bucurate in continuare de viata, iubeste daruieste! Imi pare bine ca ai o satisfactie de pe urma timpului petrecut pentru acest „Momente in viata” . Tine aproape, si joaca atent, viata e frumoasa !pupici

 103. Riana

  Iti multumesc ca existi………….
  te imbratisez
  Riana
  Ma bucur ca am gasit blogul tau,nu ma mai satur sa citesc .

 104. Davidescu Sebastian

  Buna Iustina.Cred ca mà regàsesc cu siguranta în momentele,sentimentele si tràirile descrise de tine în acest micut roman al vietii.Esti o pers sensibila,care iubeste frumosul la fel ca si mine deaceea consider ca persoanele de o asemenea facturà trebuie sa devina prieteni.
  Todeauna am sperat sa gasesc perechea sufletului meu si totodatà am fost dezamàgit de fiintele care au uitat de DRAGOSTE(cea mai mare forta de pe pàmânt)
  As dori sa te cunosc si în particular,în afara blogului ca PRIETEN
  Cred ca am avea fff multe lucruri frumoase sa ne împàrtàsim.
  Nu sânt un artist consacrat dar am facut chitara clasica de mic,pictez,scriu poezi
  Stiu ca esti fff ocupata dar atunci când vrei sa stai de vorba cu un prieten adevarat si un strain care locuieste la Paris ,ma poti gasi pe mess:davidescu.sebastian@yahoo.fr

  Adresa mea de facebook este :seb dav
  Iti doresc o zi buna si sarbatori fericite

 105. Mâzgălica

  Scrii atât de frumos și pe placul inimii mele, am să revin aici când caut liniște 🙂

 106. Annya

  Ma bucur cand vad ca mai sunt oamenii ca tine. Orice ai face nu te schimba pentru nimeni si nimic. Imi place mult ce am citit 🙂

 107. Larisa

  Frumos!!Felicitari pentru tot ceea ce faci!:)

 108. Viky

  Imi place foarte mult cum gandesti. Felicitari pt pagina de facebook
  1

 109. Renata

  Imi place mult de tine, cum scrii, im plac subiectele pe care le alegi… te-as lua acasa! te-as tine strans …. glumesc! Felicitari!! o placere sa te citesc!!!

 110. Gabi

  Hi Iustina, am dat de gandurile tale pe facebook intr-un moment de tristete din viata mea,un moment cand nu stiam ce hotarare sa iau,si Doamne cat mi-i sa potriveau acele vorbe din „Soapte”….nemaipomenit scrise! si am inceput sa citesc,sa citesc….
  Ador ceea ce scrii,ador felul tau de a-ti asterne inima printre cuvinte, si ce sa spun nu sunt balanta dar multe din trairile acelea le-am experimentat si eu….ma regasesc pe deplin in multe randuri si tot ce scrii e pansament ptr suflet.Multumesc!

 111. moraru rebeka

  Foarte frumos scrii! si ma bucur de fiecare data cand postezi cate ceva pe facebook! esti un exemplu pt noi si ne aduci nu mai bucurii! te pup!

 112. catalin

  TOT RESPECTUL DIN PARTEA MEA

 113. dany

  cand nu ai talent sa exprimi in cuvinte ceea ce traiesti te multumesti sa citesti sa recitesti si iar sa recitesti…fragmente intregi le ”fur ”pentru ca nu pot sa nu le distribui……ar fii pacat sa ramana doar aici pe blog…sa fii iubita si continua sa scrii ce ti se petrece in fiecare zii..o imbratisare

 114. Silvia

  Multumesc intamplarii pentru privilegiul de a te-ntalni! E tare placut la tine pe blog si foarte confortabil sufleteste ! Oricum…cuvintele mele sunt de prisos. Felicitari!

 115. angi

  D.zeu te-a inzestrat cu multa frumusete, bunatate si inteligenta, de acea inteligenta emotionala, a sufletului care-i total diferita de cea mentala, iara tu draga mea scrii asa de frumos pentru ca tu scrii cu coltul inimii, sensibilitatea ta o asezi usor pe tastele computerului ca intr-o simfonie, totu-i armonios in ceia ce scrii.
  Asa e , si-mi place sa recunosc ca semnele de aer ( si eu sunt o balanta autentica) , suntem inzestrate pe langa frunusetea fizica si cu cea sufleteasca, de-acolo vine totul, chiar si pe un chip ca al meu acum la 54 de ani, usor desenat cu riduri, tot frumos ramane .
  Esti un balsam pentru sufletul meu si-mi doresc sa citesc cat mai des sa ne incanti cu cuvintele tale frumoase, sa ai parte doar de zile senine in viata, sa iubesti si sa daruiesti iubire….cu mult drag! angie

 116. Leonard

  Salutare draga mea , de ceva vreme, ma incarc sufleteste cu gandurile si trairile tale minunate, postate pe acest blog cat si pe facebook ,insa astazi am hotarat sa dau curs bucurie mele si sa astern aic,i cateva randuri, in semn de multumire pentru toate simtamintele speciale izvorate din sufletul tau care aduc oamenilor pace si regasire sufleteasca.Ma bucur enorm sa descopr intr o femeie trairi aparte care ajung sa ti modeleze viata si ca barbat te fac sa intelegi si mai bine acesta taina a feminatati.Sa ti dea Dumnezeu incontinuare putere si sanatate sa continui sa impartasesti oamenilor ganduri si sentimente de folos….te imbratisez cu drag…

 117. lolita

  existi cu adevarat?esti reala?:)

 118. camy

  Te felicit ,este absolut superb ceea ce faci,nu am putut sa ma mai opresc din citit.

 119. iulia

  Ma bucur ca te-am gasit!

 120. ernest andrei

  as vrea sa te cunosc mai bine daca se poate…si daca esti deacord…

 121. Ionut

  Waw, sunt cu adevarat surprins ….ma bucur ca am gasit aceste trairi , momente ale tale si vreau sa iti zic ca m-am regasit in unele momente din viata ta ! Inca mai sufar si eu dupa o fata … in ochii mei era totul !!
  Am sa iti las o chestie care mi-a placut atat de mult incat am oprit filmul ( ma uitam pe net )si am incept sa scriu acele cuvinte superbe pe care le-am auzit :
  Momente…
  Viata noastra e o serie de momente .
  Fiecare dintre ele este o calatorie spre final .
  Lasa-le sa se duca .
  Lasa-le pe toate sa se duca .
  Multumesc ca existi , ca mi-ai facut seara mai frumoasa , ca te-am gasit ! >:D<

 122. Diana

  Am vazut putin mai sus ca esti si tu Balanta. Nu ma mira deloc faptul ca ma regasesc complet in tot ceea ce scrii, pentru ca si eu, la randul meu, sunt Balanta. Probabil ca noi facem parte din categoria zodiilor ‘sensibile’!
  Mult succes in continuare si astept cat mai multe postari!
  Cu drag,
  Diana.

 123. Palade Iuliana

  Esti minunata, esti unul dintre oamenii rari de care avem nevoie ca sa supravietuim, sa ne straduim sa fim mai buni, mai adevarati. Ti-am citit toate rindurile si chiar daca am trait citiva ani, recunosc ca nu am avut curajul pina acum sa scriu ce simt, ce gindesc, cine sint si ce-mi doresc. Ma exprim mai usor prin versuri, albe, ca sufletul meu. Te admir si te felicit! Iti doresc o viata linistita, frumoasa si… de ce nu, plina de carti, iubire si impliniri!

 124. GIANINA

  frumoasa pagina,frumoasa fata.multumim pt scrierile tale care le impartasesti cu noi prietena draga!!intr o lume cenusie avem nevoie de oameni dragi in care sa ne regasim,nevoie de cineva care sa spuna ceea ce noi traim,gandim,dar nu avem darul tau.nici eu nu cred in coincidente.totul se intampla cu un rost anume.te imbratisez.sora mea geamana e in spital la 2200 km,ma simt neputincioasa. e cel mai urat sentiment,pe care l simt a nu stiu cata oara in viata.as vrea sa am aripi.as vrea……………………….

 125. Liana

  Continuu sa fiu aici si ma bucur sa te citesc!
  Astept sa o citesc pe Iustina mereu si in volume pentru ca tu chiar stii sa spui …
  🙂

 126. CRISTINA

  Buna seara Iustina!
  Inca odata se confirma faptul ca nu suntem singuri , iar oameni de care avem nevoie apar la momentul potrivit. Ma regasesc in tot ceea ce scri si simti tu. Complicata viata avem noi fetele dar totul depinde numai de noi sa fim fericite……Dar…e al naibi de greu. ID-ul meu de mess este ginatatu01@yahoo.com. Nu vreau sa deranjez dar am nevoie de un OM ca tine …

 127. Eva

  Buna Iustina! Te-am descoperit de doua zile si pot sa spun ca nu eram fan facebooc ,pot spune ca ma deranjeaza tehnologia asta moderna , intram odata la saptamana sau poate chiar mai mult dar… nu ma pot oprii de a nu citi tot ceea ce postezi. Ceea ce m-a impresionat cel mai tare este faptul ca vorbesti despre ,, iertare” . Foarte putine persoane concep acest lucru in ziua de astazi, dar pot spune din proprie experienta ca pentru a fii cu adevarat fericit(a), sa te simti implinita, sa te simti curata este esential sa stii sa ierti. Cand am invatat acest lucru nu pot descrie in cuvinte fericirea pe care am simtit-o , liniste sufleteasca pur si simplu i-mi venea sa imbratisez pe toata lumea . Te felicit si cred ca esti o persoana deosebita si mi-ar face o deosebita placere sa te cunosc.

  1. Iustina

   Multumesc mult pentru apreciere. Intr-adevar iertarea este cel mai bun medicament pentru suflet. Imi puteti scrie ori de cate ori doresti pe adresa iustina.talea@gmail.com.
   Un weekend linistit si imbratisari cu prietenie!

 128. Miha Ela :)

  Un om deosebit. Un suflet minunat. Un prieten de nadejde. O persoana pe care îți este mai mare dragul să o îmbrățișezi sufletește și nu numai. Știi să mângâi suflete rănite, triste. Știi să îmbrățișezi cu sufletul.
  Rar asemenea OM!!!

 129. ramon

  Frumoasa la suflet si sincera . Atit de rar intilnesti in aceste vremuri femei ca tine . …..si scri atit de frumos …Sa fi fericita !

 130. Galca Vera

  Au scris prea multi aici….mi se pare inutil sa mai zic ceva…doar atat..mi-ai bucurat dimineata..si da, cel mai mult conteaza sa fi sincer cu tine insati…si sa vrei sa fi iubit pentru ceea ce esti…multumesc.

 131. melinda

  Buna Iustina . E foarte adevarat ce ai scris ,ne regasim in tot ce scri ,asa e foarte dificil sa intelegi un om e mai usor sa il critici ,sa il catalogezi si multe altele

 132. Vali

  scrii foarte frumos si gandesti la fel. Felicitari

 133. GEKO

  Foarte frumoasă descrierea ta. Îmi mai place şi că ai domeniu.ro, nu doar felul cum aşterni pe hârtia virtuală cuvintele… Aş vrea să ne adăugăm în blogroll dacă vrei. 🙂

 134. Irina

  Felicitari iubita mea ..foarte frumos , iti doresc sa fii iubita si fericita :*

 135. sorin 69

  superba descriere, sa-ti ajute Dumnezeu in viata, cu tot ceace-i mai bun si mai frumos !!!

 136. dan59073

  multumesc pentru ceea ce ai scris …iti doresc o viata frumoasa si sa ai gria de tine.

 137. Narcisa

  E superb tot ceea ce „asterne” mana ta! M-am regasit in postarea de mai sus, ca si in alte expuneri ale tale. Felicitari!

 138. Adriana

  Buna seara Iustina sigur ai auzit de nenumarate ori ”esti minunata ” iti voi spune si eu esti un om minunat iar pentru mine in mod special pentru ca de cele mai multe ori gasesc in scrierile tale exact ce i in sufletul si gindurile mele .Nu te am gasit de mult ,dar de cind te am gasit te urmaresc mereu si sincer aduci multa multa odihna si bucurie sufleteasca ,felicitari si multumesc ca existi .Mi ar face deosebita placere sa te cunosc ,nu se stie niciodata …..

 139. colibri63

  Stii ce?Esti o dulce!!! 😀

 140. Daniela

  Felicitari!!! Cred ca esti o persoana deosebita! 🙂

 141. Adrian

  Bine te-am gasit Iustina!
  As putea spune ca … de mult te cautam!
  Iti multumesc!

 142. ana nagy

  felicitari Iustina….imi place sa citesc ceea ce scri tu…in multe postari ma regasesc cate putin si pe mine….multumesc ca existi….

  1. Eleonora

   Acum sunt cel mai singur om de pe pamant, chiar daca langa mine sunt persoane fizic. Incerc sa ma adun sa gasesc o cale de a face ceia ce imi place de a-mi umple timpul cu lucruri interesante si provocatoare sunt sigura ca voi gasi dar acum mai trebuie sa astept. Ma regasesc in munca dar vreau si altceva si ce anume vreau iubire, dragoste si implinire de unde vin acestea, le caut, le caut de mult dar in zadar. A da le caut inca de cand m-am nascut si intodeauna mi-au lipsit. Mesi pentru randurile scrise este o dimineata de sambata in care la o cafea am citit articolul tau. Multa bafta.

 143. M.A.R

  Impresionant cata lume se regaseste in descrierea ta ,asta pt ca descoperim aproape numai partile pozitive. Dar e ste nemaipomenit sa simt bun si util . Te inalta ! Si tu chiar incurajezi omul sa fie bun si simtitor . vant bun la prora !

 144. tania

  Ce-as putea spune?! Uneori cuvintele muradresc.
  Esti un om frumos si intelept. Te imbratisez cu tot dragul si ma rog sa reusesti in ceea ce-ti doresti. Meriti din plin stropul de noroc ce-ti este destinat.

 145. Raluca

  Iti citesc toate postarile pe nerasuflate pentru simplul motiv ca ma regasesc in fiecare. Sunt multe lucruri pe care le simt si le constientizez, dar nu le pot exprima in cuvinte. Ei bine, pot spune ca tu faci asta in locul meu. Mereu am simtit o bariera cand a venit vorba de exprimarea sentimentelor si nu vad cum as putea vreodata scrie. Dar pentru orice exista un inceput si cine stie, poate in curand voi reusi si eu sa scriu tot ceea ce am pe suflet. Pana atucni ma delectez si ma redescopar din ceea ce citesc de pe pagina ta. Continua sa faci asta pentru ca e cel mai frumos mod de a te cunoaste pe tine isuti, iar pentru mine este probabil singurul mod de a-mi intelege multele sentimente care vor sa se elibereze, dar nu au cum. Iti multumesc!

 146. Anushka

  Iustina, esti un punct de referinta pentru mine, datorita coloritului din suflet ce-l ai si il expui in pagina!
  Vezi lucruri care nu este dat tuturor sa vada! Doamne ajuta!

 147. DELIA

  Felicitari Iustina! rascolesti sufletele ranite dar totodata le incalzesti si le dai putere sa mearga mai departe…Se spune ca Dumnezeu nu-ti da mai mult de cat poti duce…
  Initial am crezut ca faci o recenzie a romanului lui Andrei Ruse, Sony,dar am vazut ca ne starnesti spre a citi „Ce ne spunem cand nu ne vorbim”…. am s-o comand si eu.
  Scrii frumos si redai ceea ce altii constientizeaza dar nu pot s-o faca atat de bine ca tine prin cuvinte si prin simplitatea intelegerii trairilor. Astept sa scrii nu doar pe blog ci astept un roman.

  1. Mirela Mihaela P

   M-ai scos din ceata Delia 🙂 uitasem cum se numeste cartea aceasta ,desi ii stiam povestea si eu am facut aceeasi confuzie 🙂 o carte foarte interesanta , se pare ca 2 autori cu o idee in comun au reusit sa creeze 2 povesti diferite. ms ca m-ai scos la lumina , nu mai stiam cum se numeste cartea . mie mi-a placut mult Sony.
   p.s. dilema mea a fst rezolvata 🙂

 148. mari

  BUNA IUSTINA ,NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR IN ACEASTA LUME!! CUM AI SPUS SI TU D-ZEU I-TI SCOATE IN CALE OAMENI CARE SA TE GHIDEZE LA UN MOMENT DAT IN VIATA ,SA-TI ARATE POTENTIALUL SI CEEA CE VREI !! PENTRU MINE TU ESTI UNUL DINTRE ACEI OAMENI DE CARE EU AM NEVOIE IN ACEST MOMENT DE RASCRUCE AL VIETII MELE !!! I-TI MULTUMESC CA EXISTI !!!

 149. Elena

  Salut….imi place nespus de mult ceea ce creezi,as vrea sa te rog sa postezi si ceva despre ziua ta de nastere sau ceva de genul..in curind e ziua mea si vreau sa postez ceva deosebit,si as vrea sa ma inspir de la tine daca se poate….doamne ajuta incontinuare

  1. Iustina

   Buna Elena, cauta in arhiva din octombrie 2012 postarea „24”. Pe aceea am scris-o de ziua mea. 🙂
   La multi ani fericiti si multe impliniri pe toate planurile! pupici cu drag

   1. Elena

    Multumesc Frumos…si inca o data felicitari pentru creatiile tale

 150. MIrela

  scrii asa de frumos…cu multumiri, cu plecaciuni! esti deosebita, speciala
  te imbratisez cu drag

 151. pentagram

  ….este minunata scanteia pe care o ai in tine….Sa o lasi sa te ghideze toata viata…Felicitari Iustina…pentru ceea ce esti…..

 152. Iustina

  Sincere multumiri! Nu am cuvinte sa exprim bucuria simtita citind gandurile si urarile voastre. Va imbratisez din toata inima!

 153. Bia

  Ma regasesc foarte mult in ceea ce scrii,se simte ca esti o persoana valoroasa si speciala.Tine-o tot asa!hugs!:*

 154. Florina Mot

  Scrii foarte frumos,felicitarile mele sincere.De foarte multe ori iti vizitez pagina,sa citesc sa ma regasesc in ea.Iti multumesc frumos ,ca existi.O zi deosebit de frumoasa,si speciala asa cum esti tu.

 155. ionel onofras

  sunt impresionat, felicitari, ai un condei exceptional, cred ca multe din textele tale ar deveni „insufletite” alaturi de fotografia fine art…

 156. bianca

  Felicitari pentru ceea ce faci! Ma regasesc in mare parte in descrierea sufletului tau. Urasc prostia…dar in fata inteligentei ma inclin! Mult succes in continuare! ; )

 157. DANIEL

  IMI PLACE CUM GINDESTI SI CUM ITI EXPRIMI ACESTE GINDURI…FRUMOS, FELICITARI !

 158. dan

  ma regasesc in tot ce ai scris , parca ma privesc in oglinda…felicitari , ai un suflet minunat….sa fii iubita !

 159. florin

  Azi vroiam doar sa-ti transmit sa nu uiti niciodata ce persoana minunata esti si cate lucruri bune pentru tine si pentru cei din viata ta poti sa faci.

 160. MIHAI

  Sunt foarte bucuros sa vad ca o simpla fata cu un suflet mare a reusit sa adune atatea suflte si sa le readuca zambetul pe buze 🙂 . Esti o comoara . Felicitari 🙂

 161. Catalina

  Atunci cand am citit prima data gandurile tale am ramas cumva in starea perplex: cand am scris?! am uitat? ! sufar de amnezie profunda?! e posibil asa ceva?!… Intr-atat de mult ma regasesc! Si mai mult, cand am vazut ca si alte persoane spun ca ganditi la fel…pai, asta inseamna ca suntem multi!!! Daca ar fi sa „convietuim” mult mai aproape unii de altii, noi astia care gandim la fel, cu siguranta ca am avea viata mai dulce… Te imbratisez cu drag!

 162. Dana

  Momente în viaţă?Viaţa noastră este un moment..

  1. Iustina

   Daca tu crezi ca viata inseamna un singur moment… ok! 🙂

 163. Dana

  Mă refeream la faptul că trece foarte repede. 🙂

 164. laura

  esti deosebita……scri foarte frumos,nu am cuvinte <3

 165. mihaela

  superba, felicitari!!!

 166. oana

  Frumos scris ,ma regasesc printre randuri.Bravo.Cum as putea trece peste toate suferintele? Dezamagiri ,prieteni falsi ,iubiri ascunse…

 167. Daniel

  Am descoperit astazi blogul tau si sunt foarte incantat de tot ce am citit ! Bravo ! Si eu am incercat sa pun pe hartie idei , ganduri sentimente si ai mare dreptate cand spui ca.ajuta !!
  Numai ganduri bune !

 168. Nicoleta

  Un simplu LIKE pe Facebook, apoi un si mai simplu click pe pagina blogului tau au facut sa ai o admiratoare in plus. Scrii foarte frumos, cuvintele le asterni cu placere… Imi este usor sa imi regasesc in cuvintele tale sentimente, ginduri… Pe scurt, te voi urmari de acum incolo, ca pe un jurnal propriu ce se scrie singur! Succes , curaj, ambitie si putere si la cit mai multi ani de blog!!

 169. Alesandru Elena

  Salut,este o ora destul de tarzie si totusi m-am conectat pe site-ul de socializare facebook unde acolo am dat de ceva frumos ce-ti apartine,mi-a placut enorm,am dat de tine in tre timp,stii,de fapt suntem ceeea ce manca,suntem ceea ce gandim,secretul vietii noastre este sa ne pastram asa cum suntem mai ales cand e vorba de un suflet bun ,curat si drept,imi place enorm cum gandesti,esti destul de puternica si de curajoasa,rar persoane care sa-si riste gandurile intr-un mod public,felicitari si multa bafta in continuare!!!! daca am gresit cumva la scris sau m-am exprimat gresit,scuze please,e o ora destul de tarzie si poate fi un motiv si asta…

 170. Mihaela

  Superba descriere!Esti o persoana deosebita si tin sa te felicit pentru tot ceea ce faci si mai ales sa iti multumesc pentru strea de bine pe care mi-o transmiti in momentul in care citesc aceste randuri1.Te pup si iti doresc numai bine!

 171. Dana

  Are Aurelian Temisan o vorba,,uneori cuvintele murdaresc,,asa iti voi spune si eu tie draga Iustina,m-ai lasat fara cuvinte.Iti spun doar ca esti ca un pansament pentru suflet.Te felicit si scrie o carte,esti facuta pentru asa ceva sau si mAi bine cred ca ai fi un psiholog ff bun pentru toti !!!!

 172. Stancu Stanela

  Draga mea vreau sa iti spun ca ma regasesc in tine,doar ca eu sunt o varianta mai inaintata in varsta si as-i vrea sa iti multumesc pentru ca am realizat ca nu sunt singura si ca mai exista oameni ca mine,am sa citesc cu multa bucurie tot ce ai scris pana acum si ce vei scrie de acum incolo! Cu multa stima Nelly!

 173. gabriel

  te urmaresc de jumatate de an si ami place tot ce gandesti in scris aici.mos,obiectiv!.si rational !

 174. andra

  Vreau si eu sa vorbesc cu IUSTINA in privat

 175. Claudia

  Draga mea,esti o persoana minunata, si eu ma regasesc in povestea vietii tale …am avut momente in viata similare cu ale tale ! Doar ca mie imi lipseste increderea in mine ,incerc s-o gasesc …s-o descopar inauntrul fiintei mele pentru ca din cauza ei ratez multe momente importante in viata ! Iti multumesc pentru tot ce ne impartasesti din viata ta ,mi te-ai lipit de suflet .Iti doresc numai bine !

 176. sergiu

  sincer am ramas total impresionat fara cuvinte….felicitari!!!

 177. ELA

  Buna, ma regasesc in cuvintele tale,parca ptr mine ai scrie.Oricum iti multumesc ptr eea ce faci.Daca ai scoate o carte ar fi foarte bine.Felicitari si continua !

 178. Ionel Dimisca

  Buna. Ceea ce citesc aici este minunat. Stau si ma intreb unori prin ce ai trccut de scrii aceste randuri? Esti… , nu stiu dar sufletul care imi vibreaza cand citesc randurile scrise de tine ma tulbura , uneori ma inalta ma ridica din mizeria acestei vieti , ma sustine pentru a merge mai departe infruntand , pe zi ce trece acesta lume cu legile ei facute pentru nu stiu cine dar numai pentru noi oamenii cu inima cu suflet nu sunt. Multumesc ca te-am gasit si multumesc ca existi. Tot inainte!

 179. Claudiu

  Buna Iustina 🙂 as vrea sa vb cu tine la timp, Am nevoie de ajutorul tau, Unde pot sa te gasesc sa imi dai niste sfaturi??? :((

 180. Iustina

  Va multumesc pentru fiecare gand si pentru fiecare emotie pe care mi-ati daruit-o citindu-va mesajele si comentariile. V-am spus de fiecare data si totusi simt ca trebuie sa o spun mereu… inseamna enorm, enorm, enorm pentru mine ca o parte din timpul vostru mi-l daruiti mie, unei straine din spatele unor cuvinte. Sunteti minunati!

  1. Enache

   Tu esti minunata,Iustina…pentru ca in tot ce scrii,ne regasim fiecare dintre noi! Si chiar daca avem aeleasi trairi,nu santem atat de buni ca tine,in a manui condeiul!Iti doresc tot binele din lume,sa iubesti si sa fii iubita,sarbatori fericite,trecute si viitoare si un An Nou,plin de bucurii,,mai bun decat toti ceilalti la un loc!Te pupic,seara si week-end frumoase si…esti mereu in inima mea,Mariana…

  2. lucian 43

   Multumesc si eu Iustina pentru gindurile,trairile….pt. toate aceste momente din viata ta pe care le-ai impartasit aici asa cum au fost ele odata.Cu totii am avea cite ceva de spus despre noi insine,despre oamenii care au trecut prin viata noastra dar nu o facem, daca e sa vorbim despre cineva anume o facem atunci cind e proaspata acea intimplare sau pur si simplu nu o luam in seama,ramin in schimb acolo undeva ascunse toate astea,intr-un cotisor al inimii pe care doar noi il stim si daca cineva ne intreaba despre…. i-i spunem sau mai bine nu.E bine sa te cunosti pe tine insati,sa stii pe ce drum mergi in viata,din pacate multi dintre noi ne dam seaama cam tirziu,nu zic ca nu mai este nimik de facut,dar unele lucruri cum se spune se fac la timpul lor!I-ti doresc tot binele din lume si sa crezi in tine indiferent de ce spun ceilalti tu sa mergi pe drumul tau,chiar daca uneori mai gresim e adevarat,dar pentru asta traim sa invatam,in fiecare zi avem ceva de invatat,orice om are ceva al lui special,depinde de fiecare dintre noi daca stim sa fim receptivi.

 181. Estera

  Mi-am dat însă seama că nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui. Că important este să fiu împăcată eu cu mine, să fiu conștientă de lipsuri și să încerc să le acopăr, pentru ca indiferent de situație, să pot spune cu mâna pe inimă că nu mi-e rușine de ceea ce sunt sau ce am facut.O să numesc acest loc “o parte din mine”. Un jurnal deschis publicului larg. Un loc în care intrând te poți regăsi pe tine sau poți găsi răspunsuri la întrebări care te frământă. În fond, noi oamenii suntem totuși, atât de asemănători, mai ales când vine vorba de trăiri.O zi frumoasa sa aveti:)

 182. claudiu

  Iustina, iti citesc de mult timp postarile….cuvintele sunt prea putine, pentru a transmite tot ceea ce simt pentru ceea ce faci…multumesc ca existi !!!

 183. Alin

  Esti buna in ceea ce faci Iustina felicitari :*

 184. Marilena

  Exista zile in care viata nu are nici un sens, insa am invatat sa traiesc pentru acele zile care par vise de neuitat. Acele zile care iti inunda inima de fericire, acele zile in care te trezesti zambind si nu stii de ce , acele zile cand te simti puternica si iubita. Exista zile in care viata te doboara, insa am invatat sa ma ridic din nou, iar si iar, pentru acele zile care ma inalta, pentru acele zile cand ma privesc in oglinda si ea imi zambeste inapoi, pentru acele zile care imi ofera totul in mici doze si ma surprinde de fiecare data. Exista zile in care viata mi-a adus lacrimi si suferinte, regrete si dezamagiri, iubire si durere, insa tot ea m-a invatat diferenta dintre o iubire adevarata si o iubire amagitoare. M-a invatat sa pretuiesc intotdeauna o dragoste care mi se ofera in locul uneia pe care trebuie s-o cuceresc. M-a invatat sa nu astept nimic de la nimeni , sa nu privesc in urma, sa nu regret nimic din ce am facut, sa merg doar inainte si sa privesc numai spre viitor.Viata nu e o opera de arta, e mai degraba un bazar unde gasesti de toate, inclusiv nimicuri…. In acest bazar unde se leaga o nastere de moarte, unii au mai mult noroc, altii mai putin, eu am fost ceea ce se cheama, o mare VISATOARE…..M-am regasit in tot ce ai scris si….fiecare am fost dezamagiti , tocmai de persoanele pe care le-am iubit cel mai mult, ptr ca ne pasa, asta este viata in esenta ei, magia este sa trecem peste toate si din fiecare intamplare din viata noastra, sa mai invatram o lectie, asa evoluam spiritual si devenim mai intelepti, poate nu neaparat fericiti desi asta este scopul suprem……O zi minunata suflet frumos!

  1. delia

   am citit…am recitit si mi a placut…. ma regasesc in mare parte.
   Ma bucur ca v am descoperit!
   Zile minunate luminate de zambet si succes pe mai departe.

 185. Sandra

  Foarte frumos totul! Mi-ai facut ziua mai frumoasa! Multumesc!

 186. pasa

  foarte frumossss

 187. rianne

  ” Nu știu de ce, dar cred că majoritatea celor care s-au apucat să scrie au făcut-o din pricina unei iubiri pierdute în timp…”
  Imi place foarte tare cest paragraf.

 188. Hotea Diana Anca

  Te-am descoperit de putin timp dar imi place ceea ce citesc,cu siguranta voi continua sa te”caut”.Esti ceea ce am nevoie acum…

 189. mihai

  acest Adevar Suprem, ma face sa cred ca esti deosebita…si am sa citesc cu placere tot ce ai sa scrii…

 190. catalin

  Felicitari draga mea iustina , de ceva vreme iti urmaresc postarile ,esti diferita , ai un stil de a scrie , un stil de apreciere si un stil de a duce fiecare cuvant la extrem pentru a’ti intra in inima si sa te treaca un fior . Bravo felicitari inca odata ,si astept cu drag urmatoarele articole . O zi buna :*

 191. Agafitei Geanina

  Felicitari Iustina , iti multumesc ptr gandurile tale sincere, trec printr-o periaoda ff grea si sunt foarte vulnerabila si simt ca nu am pe nimeni alaturi de mine..imi este foarte greu ptr ca sunt o persoana dependenta de oameni si faptul ca sunt plecata si sunt departe de cei dragi . imi este greu ..dar cuvintele tale ma fac sa nu mai fiu asa de trista si sa nu mai simt parasita…ms mult . multa bafta si iti doresc din toata inima sa fii fericita,

 192. Florina S

  În ”mâinile” noastre cuvintele sunt sărace… Aici, tu le dai viață și le îmbogățești cu sufletul tău frumos…
  Nouă ne rămâne doar să ne bucurăm de darul tău, mulțumindu-ți că ai ales să ne faci părtași…

 193. daniela

  Iustina,ai devenit in mai putin de doua -trei luni,pilula de sanatate mentala,hrana sufleteasca si echilibrul psihic de care am atata nevoie zilnic…Iti multumesc pentru tot ceea ce faci pe pagina ta,implicit si pentru mine…Nu ma pot abtine sa nu te citesc in fiecare zi…ma regasesc adanc in replicile tale,le astept si ma hranesc cu ele,imi devin tratament pentru suflet…Iti doresc tot binele din lume!

  1. vasilescu georgeta

   iti multumesc ca faci acest lucru minunat pt noi toti cei care gindim la fel si nu stim sa na facem intelesi de cei din jur . continuna este minunat sa vedem reflectia gindurilor noaste

 194. Aurelian

  Ochii tai m-au obligat sa las cometariu :)) Frumoasa fata .

 195. Chivu Letitia

  Hei Iustina,esti pur si simplu geniala.Citesc cu drag tot ceea ce scrii tu si sunt intradevar fascinanta.Pe langa talentul de a scrie,esti si foarte frumoasa.Sper sa ai o viata plina de bucurii si impliniri sufletesti si tot ceea ce iti doresti tu!! Te imbratisez cu drag!!

 196. MONICA

  …Citindu-te mi-am dat seama de saracia cuvintelor mele!…s-au ratacit, si pur si simplu nu le pot aduna ca sa ma exprim in fata sensibilitatii, frumusetii, harului de-a-ti transpune sufletul si-a ni-l darui !…doar atat pot sa mai scriu : Multumesc ca te-am gasit! 🙂

 197. Madalina

  Buna Iustina!
  habar n-am cum am ajuns pe pagina ta..ti-am citit descrierea si sincer m-am regasit in ceea ce ai scris..si sunt de acord cu tine in multe privinte..iar când am citit mai jos intr-un comentariu ca esti balanta,.mi s-a facut pielea de gaina 🙂 prietenii cu care ma inteleg cel mai bine sunt balante. M-am abonat la pagina ta si abia astept sa primesc noutati. te imbratisez cu drag si cred ca nu a fost intamplator sa te gasesc pentru ca imi place ce am gasit aici 🙂 o zi frumoasa

 198. elena

  Oh,Iustina draga,ce mult ma bucur ca te-am descoperit! n-am cuvinte destule sa te laud si sa-ti spun ca mi-ai umplut inima de emotii,dar vreau sa stii ca de azi incepand,tu vei fi portia mea de fericire zilnica! te iubesc pentru ca existi si pentru tot ce ai frumos in tine!

 199. Iustina

  Nici eu nu am cuvinte sa va multumesc indeajuns pentru toate gandurile frumoase!
  Va doresc toate cele bune si va imbratisez cu drag!

 200. Silviu

  Imi place blogul tau si felul in care exprimi ceea ce simti. Felicitari pentru ceea ce esti si ceea ce faci!

 201. angy

  suberb
  Domnul sa te binecuvanteze!

 202. Marian adam

  Esti specială,mi au dat de gândit vorbele tale!

 203. Mihaela

  Iustina, iti urmaresc de ceva vreme blogul. Recunosc ca nu citesc fiecare postare, dar azi am citit-o si mi-a placut. Apoi am citit despre tine si m-am regasit si mai mult. Esti calda, prietenoasa si visatoare. Norocosi cei care te au alturi si norocoasa tu ca ai gasit un mod de a te face auzita. Bravo si felicitari!:)

 204. kornetino

  Vreau sa cred ca toti suntem o copie a unei copii,dar niciunul dintre noi nu avem pereche.Toti hoinarim in lume acolo unde ne poarta sufletul,unde ne poarta gandul…….caci doar gandul e cel care ne alinta sufletul. O seara placuta in continuare va doresc!

 205. Anonymus

  Salut! Am ajuns întâmplător pe blogul tău și am fost curios să văd rubrica „Despre mine”. Vreau să spun că am descoperit o greșeală chiar în primele rânduri care m-a determinat să mă opresc din citit. Pentru a nu risca să pierzi și alți cititori îți sugerez să corectezi cuvântul: comfort cu confort din fraza „Sunt zile în care comfortul patului meu…”.

 206. Andrei

  Vrei sa fii sotia mea ?

 207. alex

  Felicitari! In lumea aceasta plina de intristare si de oameni alungati si lipsiti de orice sprijin, trebuie sa ai curaj si sa nu disperi in singuratate. Gestul tau arata ca esti o persoana care stie sa daruiasca. Pot doar sa sper ca din motive sincere. Asa pare. Iti doresc pace in inima si multe bucurii, atatea cat sa stearga orice urma a intristarii din viata ta. Nu uita ca si tu poti apela la noi toti cei care am descoperit acest colt de viata. Pentru tine https://www.youtube.com/watch?v=GJKCIK_nXYo.

  1. Iustina

   Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase si pentru pretuire!!

 208. Stefan

  Buna !

  E un pas mare ceea ce ai facut tu …. ideea e ca multi dintre noi nu au curajul sa spuna ceea ce simt , creeaza un confort psihic de neimaginat mai ales in mileniul in care traim unde rautatile oamenilor sunt omniprezente , dragostea nu mai are culoare sau sa reformulez are culoarea puterii , influentei … banii sunt pe ultimul loc, sunt cea mai slaba moneda .Imi plac povestile …care defapt sunt povete , asta pentru cine stie sa le trateze ca atare , din pacate chiar daca se ia aminte la ele nu vor avea rezultatul scontat …repet …din cauza …si a noastra trebuie sa recunoastem .

 209. costel

  ,,doar suferinta dezvolta in natura umana acele calitati ce nu apar niciodata in alte imprejurari

 210. Emil

  …ai aparut ca un bob de roua pe fruntea mea,insa e prea incinsa si mi-e frica sa nu te evapori prea devreme!Felicitari ptr ce reusesti sa implantezi in sufletele unora dintre noi!Succes mai departe,cees ce faci,
  faci bine!

 211. orioara

  Eşti un înger cu chip de Om!Mi-ai umplut inima de bucurie ,sufletul de fericire !Eşti cu adevărat specială!

 212. MARIA

  sint coplesita de aceste esente atit de bine scoase,
  sa rasfringa parfumul ADEVARULUI nespus de multe ori….
  extrem de expresiv, optimist si de tinut seama la o analiza si intrebare ; si eu am fost asa???
  da !

 213. Ionel

  eu ma exprim prin intermediul imaginilor, mi-ar placea sa iti fac oserie de fotografii care sa exprime vizual mesajul tau din text!

  1. petrovan victoria-elena

   Felicitari Iustina intamplator am ajuns pe acest blog care l-am citit cu muta placere .La cei 75 de ani,pote ca nu-mi este locul printre atata lume tanara care te admira ,te felicita si te incuajeaza ceia ce este minunat dar permitem inca odata felicitari din suflet pentru ce esti si ce faci !!!

 214. stefanita.zubenco@mail.ru

  super foarte frumos sunt putini oameni de genul acesta

 215. Paşii virtuali m-au adus la tine. Eu nu cred în coincidenţe, întâmplări, noroc etc. Eu cred în motive şi în scopuri. Deci n-am ajuns orişicum la tine.

 216. Flavyus01

  Imi poti da Si mie fk sau emailul tau vreau Si eu sa vb cu tne

 217. Angelo Florian Popa

  Nimic nu este intamplator in viata.Am ajuns aici exact in momentul in care viata mea se schimba radical,si am gasit cuvinte care bucura sufletul si cugetul.Cred ca toti ar trebui sa ne regasim in ele si folsindu-le sa facem viata mai frumoasa.Trebuie doar sa Credem.Iar pentru tine,toata aprecierea mea.

 218. daniela

  mă bucur enorm că te-am descoperit IUSTINA , pot spune că porția mea de fericire o regăsesc printre gindurile așternute aici de tine sau alte persoane , te felicit din suflet pentru această idee ,este minunat să ai aproape astfel de oameni asemeni ţie și celor care cu atâta bucurie – ți scriu !

 219. Am ajuns aici ,pornind de la untul pamantului,bicarbonat ,din astea …citind cate ceva mai din fiecare ,nu am rezistat fara sa las cateva cuvinte …uite,pot spune acu…esti un bicarbonat …:) cei din jur,pot rasufla linistiti ,nu vor avea niciodata dureri de burta si sper sa nu le ‘miroase’ nici gura asa cum se cam intampla pe majorit postarilor din Fb
  o zi plina !

 220. iubirea mea

  vreau sa pertec la mare cu tine

 221. alex

  Fire contradictorie ? bine ai venit in club 🙂

 222. narcisa

  Buna Iustina ,ieşti un om deosebit,chiar aş vrea sa vorbim în particular.

 223. Elena Ciurte

  Admirație și respect !

 224. Ioan moldovan

  Din tot ce am citit de la tine si de la ce i care ti au scris , eu fiind un om batrin concluzia mea este ca esti un copil crescut si educat bine .Numai bine in viata

 225. soulthatmatters

  E bine că motivația de a scrie rămâne mereu vie, indiferent de ce este. Altminteri, nu te poți baza pe interacțiunile online grație publicității plătite. Toate cele bune!

 226. Aelenei Gheorghe

  Gandurile bune ale Oamenilor sa se adune intr-un urias Bulgare de Zapada, care sa constituie energia noastra potentiala, ce va trebui sa o folosim , lasandu-l sa se rostogoleasca peste toate relele de pe Pamant, la care fiecare dintre noi a contribuit , in dorinta de a le imputina numarul, pentru ca de ele nu putem scapa nicicum, dar ne-am bucura de mai multa Liniste si Pace in sufletele obosite de atata truda pe neplac…
  Iustina, sentimentele ce te cuprind ades sunt exteriorizari ale sensibilitatii tale in fata Viului Luminii, a Frumosului Vietii- stari, in care toti ar trebui sa vibram pe aceeasi lungime de unda, contribuind la cresterea fortei Bulgarelui de Zapada, ce-l asteptam a se rostogoli pentru spalarea pacatelor Lumii de azi!…

 227. Geta

  Buna ziua,Iustina!As dori si eu nr.tau de tel!O zi frumoasa iti doresc la fel ca tine!Te imbratijez cu mult drag! <3 :*

 228. Marius

  Maxim tot ce ai zis ce sa zic ”no comment” …nice

 229. tony

  Iustina a fost o compunere foarte frumoasa …si sper sa o tii tot asa de bine cu compunerile tale …. i love essays

 230. Azi am cititit pentru prima oara ceea ce ai scris. M-am regasit foarte mult in ceea ce am citit, pentru ca exprimau exact sentimentele sau incercarile prin care am trecut in ultimii ani si viata de zi cu zi, a acelui „azi” chinuitor de cele mai multe ori.Aproape tot ce am citit parca ar fi venit din sufletul meu, dar modelat de finetea feminina a autoarei.Am simtit ca tot ce ai scris a fost trait ,simtit de tine, e vorba de durere, dezamagire, principii , speranta, de timpul care trece si in defintiv rade de toti la fel.Dar e vorba si de Dumnezeu….Da.Oamenii pe care-i intalnim, care ne marcheaza vietile , destinul nu sunt totusi doar niste aparitii intamplatoare. Oamenii buni, cu caracter sanatos sunt azi niste insulite intr-un ocean de egoism, indiferenta si murdarie.Murdarie a sufletului.Crezi in DOI.Si eu inca mai cred.Dar..cei DOI trebuie sa fie asemenea unor lumanari care stand una langa alta isi unesc flacarile intr-una singura, mai mare si mai frumoasa.Altfel nu sunt DOI.Sunt doar doua jumatati incomplete.

 231. k

  BUna Iustina,
  am nevoie de un prieten adev, cum am nevoie de apa…….si pt ca de 1 an de zile sunt singura, atat de singura sunt pe cale sa fac greseli dupa greseli la o varsta destul de inaintata(45) dar asta din cauza acestei inimii pamantesti, prea sensibile, prea curata! si de ce trb sa ne indragost. si sa punem suflet in orice si oricine si sa ni se dea cu sutul in plin in inima in suflet?
  poate ca din cauza ca, singuratatea ne doboara-poti fi u prietena mea, macar virtual? – at suntem cei mai tentati sa facem greseli, sa ne legam la cap at cd nu ne doare, sa ne indragost nebuneste(oare nu asa se num cd simti senzatia in stomac pt el)sa plangem si sa cadem in ispite cu cine nu trebuie……….cum as putea sa intaresc si sa elimin orice fel de iubire si sentiment pt un om care te respinge over&over again, cum? de ce trb sa suferim?

 232. Roxana

  Felicitari pentru acest blog!

 233. Foarte frumos….te ador esti intradevar o femeie cu bun simt…..tot respectul! Florin

  1. Te rog urmareste putin pagina mea de facebock…imi plac oamenii cu un caracter bun…prietenii virtuali sant mai importanti decat cei de langa tine….multumesc frumos!

 234. jose maya

  Mereu surprinde pe toți cei care își caută ajutorul. Este o sută la sută de mâini cu puterile magice. Îți mulțumesc mult pentru că mi-am readus relația la normal după 5 luni de despărțire de fostul meu iubit. WhatsApp la +27736117700 pentru Elumelu Marele Okaikulo, el este cel mai mare și cel mai puternic vrăjitor în care am încredere. Chiar și în acest Elumelu din toată lumea pandemică, Marele Okaikulo a putut să-mi aducă fostul iubit în 48 de ore cu puterile sale spirituale, după ce am plătit taxa inițială de 350 de euro pentru a achiziționa articolele necesare pentru a face treaba pentru mine. După ce a terminat, fostul meu iubit s-a întors la mine în 48 de ore și astăzi suntem acum cei mai buni unul pentru celălalt. Puteți contacta Elumelu, Marele Okaikulo prin intermediul liniei sale WhatsApp la +27736117700 pentru orice ajutor în relațiile / căsătoriile voastre.
  Jose Maya

 235. DONNA

  Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

Lasă un răspuns