Fast and Furious 7 – FOR PAUL

large

În atâția ani de zile am văzut multe filme care mi-au rămas în suflet. Am văzut filme de la care a trebuit să iau o pauză ca să plâng, filme care m-au ținut în priză de la început până la sfârșit, filme care m-au făcut să visez, filme care m-au făcut să văd viața cu alți ochi, filme care m-au inspirat. Am văzut comedii, filme de groază, de acțiune, SF-uri, drame. Am văzut toate genurile de film și pe unele dintre ele chiar le-am revăzut de mai multe ori.

Seria Fast and Furious a devenit un fenomen încă de acum 14 ani și a continuat să rămână în sufletele fanilor de pe tot globul până în prezent. Moartea neașteptată și tragică a lui Paul Walker i-a apropiat și mai mult pe cei implicați în acest proiect, iar acest ultim film din serie este cu siguranță cel mai frumos omagiu pe care puteau să i-l aducă regretatului actor.
Pe parcursul filmului am râs (Roman e genial!), am stat cu sufletul la gură, iar la final am simțit un gol imens în stomac. Cele mai frumoase și triste 2-3 minute de la finalul unei povești. Familia Fast and Furios și-a luat rămas bun într-un stil cu adevărat grandios.

Adio Paul, o să rămâi pentru totdeauna în gândurile noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *