Cum văd eu fericirea

Fiecare dintre noi caută în permanență acel ceva care consideră că i-ar aduce fericirea mult dorită. Acel grăunte de mulțumire după care alergăm neîncetat toată viața și în jurul căruia gravităm.
Pentru unii oameni acel ceva înseamnă bani, carieră ori familie. Sau poate înseamnă orice altceva. Fiecare e liber să își imagineze în fel și chip fericirea.

Eu cred că fericirea e acel moment extrem de scurt, de câteva secunde până la câteva minute, în care ți se taie respirația și în care simți că ești de neînvins și că ai toată lumea la picioarele tale.
E acel moment memorabil în care simți că nu mai ai loc în propria piele și în care ai impresia că mai ai puțin și te desprinzi de pământ într-un zbor de neoprit.
Da, e într-adevăr de scurtă durată și nu îl simți atât de des pe cât cu siguranță ți-ai dori. Dar acele momente în care nu-ți mai încapi în piele de fericire merită toată alergătura, tot efortul, toate sacrificiile. Și cred cu tărie că fiecare om, bun sau rău, merită să se simtă în al nouălea cer măcar o dată. Măcar o dată merită să se simtă „Cel mai fericit om de pe Pământ!” indiferent ce înseamnă pentru el fericirea.

Lacrimile de fericire sunt cele mai frumoase lacrimi!

Video: http://www.youtube.com/watch?v=BJU4BkyZxdk
© Iustina Ţalea

3 răspunsuri la „Cum văd eu fericirea”

  1. Gandim la fel! Asta e si parerea mea despre fericire. Multumesc de confirmare. In rest tindem spre o stare de bine. Impresionat de neuronii si sinapsele dvs. Va doresc energie, prosperitate si mult success!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *