Frumoasă în fiecare zi

„Pentru cine te-ai aranjat astăzi?” ; „Pentru cine te-ai făcut frumoasă?”
Pentru mine bineînțeles!

De ce ar trebui să avem un motiv pentru a îmbrăca o bluză sau o rochie care ne place? De ce ar trebui să ne aranjăm părul sau să ne machiem doar pentru cineva anume sau pentru o ocazie specială?
Fiecare zi este o ocazie specială pentru a fi frumoase, pentru a ne îmbrăca așa cum ne place, pentru a purta broșa care arată atât de bine sau cerceii cu care ieșim din banal. 
Fiecare zi este o ocazie specială pentru a ne simți frumoase și aici nu mă refer la exces, dimpotrivă, mă refer la acea simplitate cu care ne stă bine, dar care ne face mai încrezătoare.
E dreptul meu să mă simt frumoasă în fiecare zi.

Tu pentru cine „te-ai făcut frumoasă astăzi”?

This Post Has 3 Comments

 1. Cami

  Eu nu am ptr cine sa ma fac … si de as incerca mi s-ar spune ca ma duc la circ asa ca am renuntat de mult la acest lux….:)

  1. Iustina

   Ba ai pentru cine sa te faci Cami! Pentru tine! 🙂

 2. Simona

  E adevărat Iustina, frumusețea este zâmbetul sufletului, și cerceii aceia, bluza, cămașa poate..poartă amprente de degete, atingeri, sclipiri de speranță și încredere în noi. E usturător de frumos să te privești și să-ți spui timid și întreg, Ce drăguț. Suntem cu toate frumoase în felul nostru pentru noi și ceea ce iubim. Frumos articol…mulțumesc!

Lasă un răspuns