If I stay

1426268_830674903642949_3100282787211565318_n

 

Aveam trecut pe watchlist de ceva vreme filmul If I stay. M-a atras în primul rând titlul, apoi am văzut trailerul, apoi l-am așteptat. Iar acum… acum m-a tulburat.

Este un film care trebuie văzut, pentru că reușește să te zdruncinesufletește. Poate fi povestea oricui, căci e nevoie de o singură secundă ca viața ta așa cum o știi sau cum cum ți-o imaginezi să se răstoarne, iar tu să te pierzi. Absolut totul se poate pierde într-o clipă…planurile de viitor, iubirea, viața.
Unele scene m-au emoționat până la lacrimi. De fapt, o mare parte din film am stat cu un gol în stomac și cu lacrimile adunate în colțul ochilor. E genul ăla de film la care nu servești popcorn, ci șervețele.

Recomand cu căldură drama If I stay pentru mesajul puternic pe care îl transmite, pentru încărcătura emoțională cu care rămâi și pentru o coloană sonoră de excepție.

„Sacrificiu. Asta facem pentru oamenii pe care îi iubim.”

Trailer

This Post Has One Comment

  1. Vicol TOMA

    Frumos și filmul, dar și cartea mai cu seamă, acolo unde sunt prezentate anumite secvențe pe care nu le întâlnim în film. Aștept o posibilă continuare a filmului și, să termin de citit partea a doua a cărții, „Where she went”!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?