M-am hotărât. Vreau o grădină secretă doar a mea.

large (1)

M-am hotărât că mi-ar plăcea să am o grădină secretă sau să găsesc una. Să știu numai eu de existența ei și să fug acolo ori de câte ori mă simt obosită fizic sau psihic sau sufletește. Să am acolo flori multe și frumoase, bine ingrijte și parfumate. Să mă bucur de liniștea aceea profundă pe care nu o poți găsi decât atunci când „te izolezi” din proprie inițiativă, când simți că pentru a putea continua ai nevoie de un moment de respiro, în care să-ți pui în ordine toate ale tale – cele lumești și cele spirituale.


 

3 răspunsuri la „M-am hotărât. Vreau o grădină secretă doar a mea.”

 1. Atat de frumoasa poza incat ma indreapta spre visare!!…..Curtea bunicilor ,locul meu magic …Banca pe care stateam intins noptile de vara si priveam bolta instelata ore bune ,cantecelul greierilor, parfumul trandafirilor mici si rosii din care bunica facea dulceata…toate astea imi staruie in minte .Ne raman doar amintirile pe care le developam la fiecare clipire , iar si iar….amintiri pe care eu cu siguranta le voi purta in suflet pana voi inchide ochii.
  Cat despre aceasta gradina secreta cu flori multe si frumoase !!Sincer.Mi-ar place enorm sa am una ,dar…sa merg acolo cu sufletul pe care il iubesc si sa ramanem acolo ….pentru totdeauna.
  Multumesc Iustina pentru ca m-ai facut sa visez …un pic!

  “amintirile sunt epave pe fundul mărilor interioare”

 2. Ma regasesc in acest text. Si eu imi doresc sa ma pot relaxa intr-o gradina secreta.
  Imi doresc sa imi pot aduna gandurile, sa pot scapa de energiile negative si sa ma concentrez pe frumoz si pe pozitiv.
  Imi aminteste de filmul „the secret garden”, pe care cred ca il voi revedea astazi. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *