Magia iubirii

Iubirea reprezintă cea mai puternică magie. Şi frumuseţea e că undeva, în inimă, se află un izvor nesecat pe care îl avem cu toţii.
Iubim sau suntem iubiţi, iubim şi suntem iubiţi, iubim pentru ca mai apoi să ne doară. Dar iubim. Simţim iubirea prin toţi porii. O avem în noi indiferent că o dăruim sau o primim.

Iubirea poate fi pentru unii oameni exact cum e cea pe care o vedem adesea în filme sau despre care citim în cărţi… perfectă, la momentul potrivit, în locul potrivit, cu persoana potrivită.
Dar este şi acea poveste pe care o scrii tu… poate imperfectă pentru unii, dar perfectă pentru tine.
E povestea pe care o scrii cu lacrimi, cu durere, cu mâhnire.
E povestea pe care o scrii cu fericire şi cu soare în suflet.
E povestea în care tu eşti pe rând personaj principal sau secundar.
E povestea în care devii din “eu”, “pentru mine” în “noi”, “pentru noi.”
E povestea care dă sens vieţii tale şi picură în ea un strop de frumuseţe.

Cred că iubim de mai multe ori în viaţă, în diferite moduri, persoane diferite. Iubim până la pragul nebuniei sau iubim mai puţin decât suntem iubiţi.
Oare chiar e posibil să avem o singură iubire într-o viaţă întreagă? Sau se poate să avem mai multe iubiri mai mici?
Dintotdeauna omul a fost fascinat de conceptul “au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Ştiu că se poate pentru că încă mai văd cupluri care ajunse la bătrâneţe şi-au trăit acea poveste magică la care visăm cu toţii.
Dar ştiu şi că se poate să iubeşti un om, iar pentru că viaţa şi circumstanţele s-au pus în cale a trebuit să-l laşi în urmă şi să mergi mai departe. Iar cu timpul, renaşti din suferinţă şi înveți să iubeşti din nou.
Deci da, cred că e la fel de posibil să iubeşti de mai multe ori pe parcursul vieţii.

Eu iubesc. Iubesc să iubesc. Iubesc să fiu o persoană iubită.

Iustina T. ©

 

5 răspunsuri la „Magia iubirii”

  1. Ceau ! Pe de o parte as zice ca iubirea este ceva supraomenesc…dar pe de alta parte as vrea sa urasc iubirea…dar nu pot…eu trec printr-o despartire,sincerc numai pot si nu stiu ce sa mai fac sa uit aceea persoana…sunt ranittt nu stiu cum sa mai scap,simt ca nu ma mai pot controla,mi-e foarte frica sa nu fac vreo nebunie:((( Am iubit-o enorm….enorm si o iubesc si acum.Nu am sa inteeleg niciodata de ce si-a batut joc de mine de ce.De gresit am gresit si eu cu siguranta,fiecare om greseste si ea a suferit poate din lucruri din care nu imi dadeam seama…,dar nu meritam asta,nu meritam……Felicitari pentru blog.Doamne ajuta !

  2. Deja imi imaginam ca o sa ne casatorim ca o sa avem o familie,copii…si dintr-o data parca visele mele sau spulberat…..toate….

  3. Bogdan, o sa fie greu o sa ai momente in care ai sa te ridici si in secunda urmatoare ai sa cazi, o sa fie clipe in care ai sa inchizi ochii si ai sa o vezi mereu acolo. Trebuie sa crezi cu adevarat in tine si in fortele proprii desi pare greu trebuie sa renunti la ea definitiv si asta neimplicand o alta persoana, ai nevoie de timp rabdare si multa putere, am trecut si eu prin asa ceva dupa 6 ani de relatie si aceleasi vise, a trecut aproae un an de atunci si sincer inca mai am urme pe suflet probabil vor ramane acolo toata viata, dar toata chestia asta m-a facut un om mai puternic, am avut timp sa ma gandesc serios la cariera si mi-a dat puterea sa ma zbat pentru a ajunge acolo unde vreau … Cu toate ca dupa atata timp sunt singur nu am incetat niciodata sa cred in iubire e acolo undeva si o voi descoperi cand va fi momentul potrivit. Fii tare si crede in tine

    1. Iti multumesc Laurentiu….ce sa zic doamne ajuta si sa auzim numai de bine…Iti doresc mult succes in ceea ce doresti sa faci!

  4. buna iustina!as vrea sa i-au legatura cu tine…eu lucrez la o televiziune si as vra neaparat sa i-au legatura cu tine!daca esti draguta ai putea sa imi lasi un nr de contct !multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *