Pentru o casă din piatră – povestea Ginei, de Gina French

pentru-o-casa-din-piatra-povestea-ginei_1_fullsize

„Nu cred că cineva ar trebui să fie făcut să se simtă vinovat pentru lucrurile pe care a ales să le facă, dacă s-au întâmplat din motive întemeiate.”

Ar trebui să aștept puțin înainte de a mă apuca să vorbesc despre această carte ca să se poată așeza într-un loc toate emoțiile cu care am rămas ajungând la ultima pagină. Dar nu pot. Simt că trebuie să vă împărtășesc și vouă experiența minunată.
Ador cărțile de tip jurnal și memoriile. Faptul că un om îți deschide larg ușa pentru a intra în viața lui, povestindu-ți în amănunt toate greșelile și toate durerile lui mi se pare un lucru extraordinar. Pentru că riscul de a fi judecat și nimicit este unul extrem de mare și deși crezi că ți-l asumi, judecățile celorlalți te rănesc.

Povestea Ginei este una impresionantă. 30 de ani de viață cuprinși în două sute și ceva de pagini. De la copilăria ei săracă, dar fericită până la adultul care este în prezent a fost o cale lungă și anevoioasă. M-a emoționat până la lacrimi drumul parcurs de Gina. Alegerile ei nu au fost întotdeauna cele mai bune, dimpotrivă. Dar cumva, ea a găsit de fiecare dată puterea de a-și construi viața de la 0, luptându-se în primul rând cu ea însăși.
Am plâns alături de ea, am fost fericită pentru fericirea ei și m-am simțit la fel de mâhnită la fiecare căzătură și lovitură.
Gina este o femeie puternică, o luptătoare. Iar povestea ei cu siguranță ne lasă mărturie câteva lecții valoroase despre viață, despre alegeri, despre familie, despre prietenie și nu în ultimul rând despre iubire.

Nu m-a mai emoționat de ceva vreme atât de tare povestea cuiva. Iar aceasta cu siguranță merită aflată.
O recomand cu căldură. Vă promit o călătorie de neuitat!

„Să fii îndrăgostit total poate fi înspăimântător și obositor. Mă întrebam dacă simțeam toate acestea pentru că mă maturizasem și așa era dragostea de adult; nu pasionată, copleșitoare, ci plăcută, sigură și comodă.”

„Este imposibil să compari dragostea pe care o simți pentru oameni diferiți.”

O găsiți aici – http://bit.ly/19VGGbS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *