Regrete…

Recunoastem sau nu toti avem regrete.
Unii mai mici, altii mai mari.
Regretam ca nu am spus la timp ce aveam de spus, iar cand ne-am facut curaj sa o spunem a fost prea tarziu.
Regretam ca nu ne-am straduit mai mult sa luptam pentru o iubire care s-a pierdut.
Regretam ca nu am descoperit la timp ce ne dorim, ce ne place, iar in momentul in care ne dam seama nu le mai putem implini.
Regretam ca am spus ceva atunci cand nu trebuia, iar acum nu mai putem repara raul facut.
Regretam ca am irosit timp facand ceva ce nu ne aducea fericire, in loc sa punem punct si sa o luam de la capat mult mai devreme.
Si tot asa, regretam.
Cu toate astea, nu trebuie sa lasam regretele sa ne copleseasca. Asta ar fi o greseala si mai mare decat cea pe care deja o regretam!
Unele lucruri, oricat de multe am face, nu le mai putem schimba. Raman asa. Iar noi trebuie sa invatam sa traim cu ele sau sa le depasim. Neaparat!

Iustina T. ©

2 răspunsuri la „Regrete…”

  1. e bine insa ca in viata ta sa iti faci din cand curatenie tocmai ca sa nu ai regrete sa elimini persoanele negative si sa accepti persoanele pozitive pentru ca doar alea iti ofera garantia siguranta zilei de maine in timp ce persoanele negative nu iti ofera mare lucru doar dezamagiri dar asta depinde si de tine ce accepti sa faci in viata ca timpul e foarte scurt si nu stii niciodata ce iti aduce ziua de maine e drept trecutul trebuie uitat insa din cand in cand nu de tot ca o sa ai nevoie de el la fel si cu prezentul si el o sa dispara la un moment dat ca vine viitorul din spate in fata si te obliga fara sa vrei sa fii altcineva decat ala din trecut sau prezent chiar asa ca ce sa mai discutam timpul minutele viata in general nu te intreaba niciodata ce vrei sa faci cu viata ce ai gand ele isi urmeaza cursul pe mai departe ideea este ca timpul minutele si viata iti i-au pana si persoanele dragi la care tii sa faci loc la alte persoane

  2. exista totusi si intrebari fara raspuns anii viata timpul minutele cand se duc in ce loc se duc nimeni nu stie unii pot sa zica spuna iad altii in rai dar nimeni nu stie unde se duc acele lucruri din viata noastra care numai sunt si dispar odata pentru totdeauna oricum viata trebuie traita pentru ca o sa vina momentul cand tineretea se duce si vine din urma batranetea atunci o sa ai timp pentru toate dar cand esti tanar nu prea ai timp sunt numai momente zbuciumate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *