„Simplitatea este sofisticarea extremă.”

478f639fe276e274818044b3e4a729a6

Simplu? Chiar nu știu ce înseamnă să fii un om simplu. Cred că suntem cu toții foarte complicați.

Eu sunt genul de om care plânge și atunci când își ia la revedere de la un om drag și atunci când se reîntâlnește cu acesta, care ia decizii importante foarte greu, care caută o bucățică de suflet chiar și în oamenii care par lipsiți de el, care încearcă să găsească explicații pentru orice merge prost, care dezvoltă într-un mod enervant așteptări prea mari de la alți oameni, care acordă noi șanse sau nu acordă nici un credit. Sunt idealistă și romantică și visătoare, deși în viața de zi cu zi sunt cât se poate de realistă (e un paradox, știu, dar mă dau în vânt după chestiile siropoase).
Sunt genul de om care te îmbrățișează de la prima întâlnire, care devine des nostalgic gândindu-se la copilărie, care iubește liniștea, care călătorește des prin intermediul cărților pe care le citește, care crede în prietenie și e un prieten bun, care vorbește mai mult decât tine sau nu vorbește deloc.

Îmi place să ascult și să povestesc, sunt curioasă și repezită, îmi plac oamenii, dar îmi place să petrec timp și singură, iubesc la nebunie câinii (mă topesc când lasă urechile în jos și se uită în sus la mine), iubesc copiii, dar mai ales iubesc viața și ador acele momente în care chiar simt că viața e cel mai frumos dar pe care îl primim vreodată.

 Simplu? Nu. Cu siguranță nu sunt un om simplu.  Și poate nici complicat, ci sofisticat. 

Iustina Ţalea

3 răspunsuri la „„Simplitatea este sofisticarea extremă.””

  1. Esti un om minunat..ptr ca-intr un mod indirect -ptr ca personal nu ne cunoastem,si totusi intr un alt mod-direct prin ceea ce faci aici-faci mult.Exprimi stari prin care trec oameni-realitatea.Numai bine.

  2. Oare cati oameni se regasesc in cele ce ai scris aici. Mi-ar place sa cred ca, cati mai multi oameni sunt asa…..asa cum ai descris tu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *