Taifasuri (III)

Pentru cei care nu mai au speranțe… de nicăieri va apărea acea persoană care va da din nou un sens existenței tale.
Pentru cei care nu mai vor să iubească… într-o zi, oarecare, acel cineva special va ieși în calea ta, alungând toate fantomele trecutului dureros.
Pentru cei care nu mai îndrăznesc să creadă în visele lor… dacă te dai bătut nimeni nu va împlini visul în locul tău. Iar asta nu ți-o vei ierta.
Pentru cei care își irosesc viața urmărind-o și analizând-o continuu pe a celorlalți… amintește-ți că timpul nu încetinește și nu se oprește pentru nimeni. Dacă-l pierzi, pierde-l cu folos!
Pentru cei care simt că nu își găsesc locul… indiferent cât de pierdut te vei simți în mulțime, caută-te mereu. Până la urmă te vei găsi. Așa cum ai rămas când te-ai pierdut sau chiar mai bun.
Pentru cei care se tem să fie ei înșiși… nu uita: nimeni nu este atât de bun, de frumos sau de inteligent încât să te facă să te simți neînsemnat sau inferior.
Pentru cei care sunt mereu nemulțumiți… întotdeauna, dar întotdeauna există un motiv pentru care trebuie să fii recunoscător.
Pentru cei care nu mai găsesc motive pentru a zâmbi… fiecare nouă zi e unul dintre ele.
Pentru cei care văd mereu numai partea goală a paharului… luați o pauză. Cred că e tare obositor să vezi mereu numai răul și urâtul din jur.

Pentru cei care au iubit și au fost răniți sau pentru aceia care nu au reușit să-și împlinească cel mai ambițios vis, pentru cei care se simt nedreptățiți, încolțiți, singuri, pierduți sau pentru cei care nu mai găsesc răspunsuri, pentru cei care dăruiesc și primesc doar jumătăți de măsură sau pentru cei cărora le-a fost înșelată încrederea și așteptările… și mâine e o zi! O nouă zi! O nouă șansă, o nouă speranță, o nouă iubire, o nouă prietenie, un nou vis, un nou zâmbet, un nou loc.
Crede în asta! Din toată inima!

© Iustina Ţalea

7 răspunsuri la „Taifasuri (III)”

  1. Frumos si adevarat,niciodata sa nu renutam la visele noastre…,. eu cred , mai devreme sau tarziu visele devin realitate..

  2. si daca visul meu a fost si ramane acea persoana? nimeni si nimic nu cred ca ar schimba acel vis. nu imi mai doresc nimic decat pe ea…

  3. … ai dreptate , …,, și mâine e o zi! O nouă zi! O nouă șansă, o nouă speranță, o nouă iubire, o nouă prietenie, un nou vis, un nou zâmbet, un nou loc.
    Crede în asta! Din toată inima! ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *