Te iubesc cât se poate de complicat!

Uneori eşti prostuţ, eşti un ciudat şi un copil. Nu te înţeleg şi te critic.

Dar apoi mă gândesc că şi eu sunt la fel. Sunt ciudată prin felul în care te iubesc şi prin felul cum o arăt. Sunt un copil răsfăţat care obţine mereu ce-şi doreşte.

Suntem diferiţi, dar extrem de asemănători. Râdem la aceleaşi glume, ne plac aceleaşi lucruri. Eu sunt mai visătoare, tu mai naiv. Apoi sunt matură şi tu mai copil. Ne contrazicem, ne certăm, ne tachinăm, dar până la urmă ajungem la acelaşi numitor. Când sunt supărată, faci tot ce îţi stă în putinţă să-mi schimbi starea, deşi, făcând asta, devii puţin caraghios. Dar o faci oricum.

Mă priveşti când dorm, când plâng, când rad nebuneşte, când sunt mofturoasă şi întoarsă pe dos. Mă priveşti în tăcere cum te cert, cum îţi reproşez şi te acuz. Mă priveşti cu iubire, cu înţelegere.

Mă asculţi, mă înţelegi, mă sfătuieşti, îmi spui că eşti mândru de mine şi că mă vrei alături pentru totdeauna. Aşa, ciudată cum sunt eu.
Mă iubeşti. Nu ştiu exact cum ai ajuns să faci asta, dar o faci. În cel mai frumos şi sincer mod. Iar eu îţi mulţumesc pentru asta.

Şi eu te iubesc. În cel mai ciudat mod posibil. Al meu. Dar te iubesc! Mereu. Şi când te cert şi când te sărut şi când mă pierd în braţele tale şi când îţi întorc spatele dacă mă supăr. Te iubesc! Nu simplu, ci cât se poate de complicat!

Iustina T. ©

This Post Has 10 Comments

 1. Monica

  Imi place foarte mult blog-ul tau si presupun ca esti o persoana minunta pe care orice parinti si-ar dori sa o aibe ca fiica,orice barbat ca iubita si orice fiinta si-ar dori sa ii fii prietena!!:*:* Continua cu ceea ce faci pt ca o faci groaznic de bine !!

  1. andreea dima

   da,intradevar…minunat

 2. georgy

  Ma regasesc atat de mult in ceea ce scri tu…bv tie…ne faci ziua mai frumoasa,ne incalzesti sufletele…este superb ce faci!bravo

 3. Fitu Elena

  Frumos blogul tau si cred ca tot ce prezinti aici e ceea ce esti tu..un sentiment placut si frumos ..

 4. clemi

  iustina ai un suflet nobil si harul de a transmite in cuvinte sentimentle pe care le traiesti….esti minunata

 5. Sorin

  Mi’as dori sa imi scrie si mie persoana draga asemenea randuri…ii regasesc gandurile in ce ai scris tu, dar poate ii e teama sa le rosteasca!

 6. Gabi

  Frumoase cuvinte…..imi place la nebunie felul tau de a scrie, nu mai spun ca in multe randuri ma regasesc1 Bravo!

 7. Zoiss

  ADOR MODUL TAU DE A SCRIE..ITI MULTUMESC!!!:)

 8. sunshine

  Imi place foarte mult blog-ul tau si presupun ca esti o persoana minunta pe care orice parinti si-ar dori sa o aibe ca fiica,orice barbat ca iubita si orice fiinta si-ar dori sa ii fii prietena!!:*:* Continua cu ceea ce faci pt ca o faci groaznic de bine !!

 9. TzUp1n3Lu

  felicitari .. . esti o persoana deosebita .. imi place cum gandesti .. ce crezi aceasta intamplare chiar mi s-a intamplat si mie .. acum recent .. si nu pot trece peste … pentru ca o iubesc nebuneste .

  FElicitari continua cu ceea ce faci ca o faci al naibi de bine. Mult Noroc in continuare .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?