Timp pentru povești

bed-couple-hug-love-sleep-favim-com-267101

Uneori, măcar din când în când, e bine și sănătos să lași restul lumii în spatele ușii și să stai la povești cu omul cu care îți împarți iubirea și mâncarea și neajunsurile și tot. E bine să-ți faci timp să-i vorbești cu calm chiar dacă te simți obosit, tracasat, stresat sau nervos. El te ascultă, te înțelege, te sprijină. Ideea este ca tu să-i permiți să o și facă.
Avem zile nebune în care timpul trece prin noi amețitor de repede, iar la sfârșitul acestor zile realizăm că nu suntem decât niște roboți care au fost resetați de sentimente, că ne-am irosit timpul într-un mod care ne-a mai îmbătrânit nițel fără a ne aduce vreo satisfacție. Am pierdut momente importante, căci am fost epuizați fizic sau sufletește ca să ne mai lăsăm îmbrățișați și ascultați de omul de lângă noi. Am preferat să ne ostoim în singurătate frustrările după o zi în care lumea din jur a tras de noi din toate părțile ca de un elastic. Dar într-un târziu ne vom fi dat seama ce greșeală am făcut!

Uneori, măcar din când în când, e obligatoriu să ne reducem doar la doi. Să râdem în doi, să povestim în doi, să trăim în doi. Sufletului îi este bine când se împarte la doi.

Iustina Ţalea

a3d212489468c615714f363f4236cdec

4 răspunsuri la „Timp pentru povești”

  1. Tot ce se mai cere e ca toate acestea să le faci LA TIMP, pentru că odată amânate, cam nu le mai faci timp în viața ta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *