What about me…

 

 

11695038_1000812653283806_5692615833192618211_n

Absența mea de pe pagină și de pe blog este datorată schimbărilor care se petrec în viața mea. Eu mă schimb cu fiecare lună care trece, iar acum încep să devin din ce în ce mai conștientă de ceea ce mi se întâmplă.
În urmă cu 5 luni stările mele ciudate de emotivitate aveau să aibă altă cauză. Fără să fi plănuit sau să mă fi așteptat, în interiorul meu un punctuleț începuse deja să prindă viață. A fost uimire și bucurie deopotrivă. Stările de rău au început să nu-mi dea pace, așa că primele 3 luni mi s-au părut cele mai lungi luni din viața mea. Apoi, am început să aștept cu nerăbdare un semn de la mica mea. Ce bucurie a fost să aflu că e o ea! Speram să fie o ea.
Azi noapte și-a făcut simțită prezența pentru prima oară cu adevărat și totodată am simțit și eu că într-adevăr înăuntrul meu mai e cineva, o ființă vie, care face parte din mine la propriu.

Nu am simțit nevoia să vorbesc despre asta până azi. Mi-a fost dor să scriu, dar nu știam ce să spun. Nu am mai avut impulsul de a „vorbi”, de a lăsa cuvintele să curgă. Dar mi-au lipsit. Mi-e dor de blogul meu și ușor, ușor, vreau să revin.

Vă mulțumesc că ați urmărit în continuare pagina și blogul și că mi-ați scris. Mă bucură enorm să știu că oamenii nu m-au uitat și nu mi-au uitat cuvintele, chiar dacă eu am intrat într-un con de umbră.
Vă îmbrățișez tare și vă doresc toate cele bune! 🙂

4 răspunsuri la „What about me…”

  1. Abia după 20 de ani am aflat, am ințeles, că sclavia nu se va termina niciodată. Că șantajul emoțional va fi prezent permanent în viața unui părinte. Că libertatea de găndire, de mișcare, de dinainte, e ceva ce poate uneori ai mai vrea…Că acel punctuleț (la mine un el, așa cum mi-am dorit), va deveni centrul existenței unui om, devenit părinte fără să știe prea mult ce presupune asta. Că a visat, și-a dorit, și-a inchipuit, a plănuit, e prea puțin față de ce ii va oferi viața alături de micul glod de aur. …E o viață ce merită trăită…
    Să ai parte de o ea frumoasă, sănătoasă, drăgăstoasă… Va fi cu siguranță, unică…

  2. Eu te înțeleg perfect având în vedere că si eu am de 9 luni o fetiță.Si stiu cum este sa se schimbe tot universul.Stiu cum este sa nu mai ai timp de tine de lucrurile care iti plăceau Eu totuși te-am urmărit si te urmăresc cu placere poate ca nu o sa ai timp prea curând să mai scrii dar tocmai de asta din când în când mai recitesc cafea ceva ca tare frumos mai scrii.Mult succes si sa ai parte de tot ce iti dorești.Multa sănătate tie si familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *