Yume, de Moise D.

1526417_641208842609599_1709238973_n

Există cărți frumoase, pe care atunci când le termini de citit și închizi coperțile, zâmbești. Zâmbești pentru că ai aflat povestea dinăuntrul lor și pentru că acea poveste a lăsat o urmă în sufletul tău.
Yume este o astfel de carte. Este o poveste de iubire care mistuie, care doare, care te lasă mai gol, mai pustiu. Este acea poveste pe care am trăit-o fiecare dintre noi cândva și pe care am trăit-o la fel de intens ca Yume.
Vă recomand cu drag această carte. Reprezintă bucăți de suflet așezate cu grijă între două coperți.

„Sufletul ei, atât de frumos odinioară, fusese închis de mai bine de un an în spatele unor gratii groase de fier, un fier tare care refuză să ruginească, să se șubrezească și să o elibereze. Și sufletul ei era la fel de frumos acolo, în carcera aceea rece, întunecoasă și umedă. Dar ce valoare are cel mai frumos diamant atâta timp cât este îngropat sub pământ, departe de ochii lumii?”

„-Nimeni nu știe când ți se prăbușește sufletul. Acum ești fericit, copil naiv, în clipa următoare totul ți se năruie.”

„Poate că este adevărat, sunt clipe în care inima bate mult mai tare decât poate striga rațiunea, atât de tare încât nu-i mai auzi nici șoaptele îndepărtate.”

„- Și unde este iubirea, Yume?
– Iubirea? Când întâlnești persoana nepotrivită, iubirea te devorează. Te înghite de viu și privești neputincios cum te roade încetul cu încetul până când nu mai rămâne nimic din tine. Iubirea nepotrivită te nimicește. Și știi ce este ciudat? Că îi cădem așa ușor în plasă! Ne atrage și ne hipnotizează. Ne face sclavi!
– Tu iubești, Yume?
– Da. Și iubirea mea este atât de nepotrivită…”

Detalii despre carte și despre cum o puteți cumpăra găsiți pe pagina autorului.

2 răspunsuri la „Yume, de Moise D.”

  1. Buna,

    Caut sa-mi procur aceasta carte dar din pacate nu o dau de ea.
    Daca ma puteti ajuta in acest sens as fi recunoscatoare.

    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *